Hyundai Lantra sedan (limuzyna) 1994r.
silnik: 1.5 0KM (benzyna)
skrzynia biegów: ręczna/manualna przebieg: 180 000 km liczba drzwi: 4 pochodzenie: sprowadzony jeździłem/łam tym autem: 3 lata data oceny: 2008-08-20 liczba wyświetleń: 48 Opinie.auto.com.pl polecają:
Spalanie:
8.50 litrów/100km 7.50 litrów/100km 8.00 litrów/100km
Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak Układ jezdny
Widoczność
Elektryka/Elektronika
Naprawy
Ocena ogólna
Jak na ceny tych aut i roczniki produkcji to widzę same plusy, a że komuś auto z 94' dopiero zaczeło rdzewieć lub musiał wymienić jakieś gumy w zawieszeniu to ja uważam za mało istotne, tym bardziej że sam wymieniałem gumy na wachczach przednich i bez większych problemów i kosztów(lewarek, kilka kluczy, ok 100zł. na części i po sprawie) Na co zwrócić uwagę podczas zakupu tego auta?
wszekiego rodzaju wycieki z silnika i skrzyni biegów, tu remonty są drogie ale w innych autach też do tanich nie należą, polecam sprawdzić ciśnienie na tłokach przed kupnem auta, ma być równe na każdym z garów i ok 11barów Komu poleciłbyś/poleciłabyś to auto?
Auto polecam każdemu kogo nie stać na limuzynę typu lexus, mercedes itp. a chce mieć auto przestronne i komfortowe za niewielkie pieniądze.
Inne modele
Hyundai Accent, Hyundai Atos, Hyundai Coupe, Hyundai Elantra, Hyundai Galloper, Hyundai Getz, Hyundai H-1, Hyundai H-100, Hyundai i30, Hyundai Lantra, Hyundai Matrix, Hyundai Pony, Hyundai S-Coupe, Hyundai Santa Fe, Hyundai Sonata, Hyundai Terracan, Hyundai Tiburon, Hyundai Tucson, Hyundai XG |
Reklama