Alfa Romeo Giulietta opinie, oceny użytkowników, Alfa Romeo Giulietta spalanie (strona 1)

Opinie o samochodach Alfa Romeo Giulietta

Liczba ocen: 2

Średnia ocena: 10.00/10

Alfa Romeo Giulietta spalanie (l/100km)

benzyna / gaz
diesel
miasto
8.00/-.--
-.--
trasa
7.25/-.--
-.--
cykl mieszany
7.65/-.--
-.--

Oceny ALFY ROMEO GIULIETTA

Piotr2013-03-06

Ogólna ocena:

10/10

Wad naprawde nie widzę.Wiele już miałem samochodów różnych marek,ale ten najbardziej mi odpowiada pod każdym względem.Pełna satysfakcja.
Opinia o układzie napędowym:
Wszystko bardzo dobrze,a jeszcze lepiej przyspieszenia tak przy ruszaniu jak i elastycznośc
Opinia o komforcie:
Resorowanie wprawiło mnie w po prostu w zachwyt.Takie jest jak ma byc, także na polskei drogi.Jazda z kompletem pasażerów nie wpływa na zachowanie auta,a jest jeszcze lepiej
Opinia o nadwoziu:
Z przosu nawet osoby pow.1.90 cm nie mają kłopotu,z tyłu gorzej.Ergonomia super.Szczególnie pokretła do klimatyzacji.Nie trzeba się niczego uczyć ani zapamiętywać.Świetnie zrobione i pieknie.Jakośc materiałow b.dobra,moze tylko za dużo plastiku na drzwiach,z tym przesada
Opinia o układzie jezdnym:
Doskonały układ kierowniczy. Bardzo dobre hamulce.

ANDRZEJ2017-05-22

Ogólna ocena:

10/10

Dobry samochód o niebanalnej , pięknej stylistyce, szybki a przy tym w miarę oszczędny i jak narazie niezawodny.
Opinia o układzie napędowym:
Silnik pozwala na szybkie przyspieszenia , jest elastyczny ze sportowym zadziorem a przy tm dość oszczędny. To silnik ktory napedza wiele modeli fiata i Alfy od lat.
Opinia o komforcie:
Zawieszenie jest dość sztywne ale zarazem dostatecznie komfortowe i ciche. Jest dopasowane w sam raz do tego szybkiego samochodu.
Opinia o nadwoziu:
Dla normalnych nie przerośniętych ludzi miejsca aż nadto .
Opinia o układzie jezdnym:
Auto prowadzi się . dobrze, ma dobre hamulce ,a układ kierowniczy pozwala na dobre wyczucie drogi i tego jak auto jedzie.

Średnie oceny ALFA ROMEO GIULIETTA

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak
100.00%
głosów 2
Raczej tak
0.00%
głosów 0
Trudno powiedzieć
0.00%
głosów 0
Raczej nie
0.00%
głosów 0
Nie
0.00%
głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
10.0/10
Układ kierowniczy
10.0/10
Hamulce
10.0/10
Parkowanie
9.5/10
Napęd
Elastyczność
10.0/10
Skrzynia biegów
10.0/10
Silnik
10.0/10
Przyspieszenie 0-100km
10.0/10
Przyspieszenie 60-120km
10.0/10
Przyspieszenie 80-120km
10.0/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
9.5/10
Resorowanie z obciążeniem
9.5/10
Fotele przednie
10.0/10
Fotele tylne
10.0/10
Jazda z kompletem pasażerów
9.5/10
Wyciszenie
9.5/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
10.0/10
Przestrzeń z tyłu
9.0/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
9.5/10
Bagażnik
10.0/10
Jakość materiałów i wykończenia
10.0/10
Możliwość aranżacji
9.5/10
Karoseria
10.0/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
9.5/10
Widoczność
Widoczność do przodu
10.0/10
Widocznośc do tyłu
9.0/10
Widoczność w lusterkach
10.0/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
10.0/10
Elektronika
10.0/10
Naprawy
Niezawodność
10.0/10
Koszty napraw
10.0/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Napęd
1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Nic
1
Przydatne informacje

Osoby zainteresowane autem Alfa Romeo Giulietta brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Mazda 3.

Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta

Mazda 3

Mazda 3

Zobacz również opinie:

Alfa Romeo Giulietta: hatchback

Alfa Romeo Giulietta: benzyna

Alfa Romeo Giulietta: 1.4

Alfa Romeo Giulietta: 2014, 2011