BMW M5 opinie, oceny użytkowników, BMW M5 spalanie (strona 1)

Opinie o samochodach BMW M5

Liczba ocen: 6

Średnia ocena: 9.50/10

BMW M5 spalanie (l/100km)

benzyna / gaz
diesel
miasto
15.32/-.--
-.--
trasa
11.68/-.--
-.--
cykl mieszany
13.08/-.--
-.--

Oceny BMW M5

Sebastian2010-02-17

Ogólna ocena:

10/10

Oczywiście 10pkt - można się zakochać
Opinia o układzie napędowym:
Potworny jak na benzynę moment 500Nm dostępny niemal od zaraz ciągnie z dołu jak Turbo Diesel. Lewarek do zmiany biegów mógłby być bardziej precyzyjny i mieć krótszy skok, co do przyspieszenia, max rewelacja 1,2 i już Cię nie ma...
Opinia o komforcie:
Zawieszenie jak na sportową limuzynę spokojnie nadaje się do jazdy codziennej. Fotele przednie mogłyby mieć lepsze trzymanie przy ostrej jeździe. Jeżeli chodzi o komfort i wygodę to są bardzo dobre. Bardzo ciche i doskonale wręcz wyciszone auto. Pomruk V8 trzeba usłyszeć, nie do opisan...
Opinia o nadwoziu:
Miejsca dużo wszędzie, bagażnik fajny ale o klasę niższą A4 ma lepszy, większy. Trochę przeskadzają schowki na DVD i akumulator poza tym OK.
Opinia o układzie jezdnym:
Trochę za słabe seryjne hamulce, dymią z 200-0 Do drogi niczym przyklejony, układ kierowniczy idealny! Z parkowaniem, jak z autem 4,7-4,8m długości, ale nie jest źle.

2008-02-12

Ogólna ocena:

10/10

nie jest to auto zwykłe wymaga nieskromnie powiem odpowiedniego właściciela
Opinia o układzie napędowym:
440 KM mówi samo za siebie
Opinia o komforcie:
nawet nie wiem co to jest resorowanie
Opinia o nadwoziu:
bmw ma ładną stylistyke zawsze mi się te auta podobały w aucie wystarczająco miejsca jak dla mnie
Opinia o układzie jezdnym:
rewelacyjne auto trochę dużo pali ale wiadomo że musi najwięcej problemu przyspożyła mi szyba przednia w drzwiach wymiana na nową to duży wydatek są bardzo drogie z racji takiej ze sa podwójne klejone cała reszta bez zarzutu

2008-09-07

Ogólna ocena:

8/10

jest to fajne auto dla każdego ludka.Ma coś w sobie fainego.bo to wkoncu jest BMW
Opinia o układzie napędowym:
150km to troche za mało w stosunku do wagi auta.
Opinia o komforcie:
twardy jak diabli.Na ruwnej drodze super na wertepach rydwan.
Opinia o nadwoziu:
Fotele papierowe szybko się niszczą szczegulnie z przodu.progi tylnie ćieńkie jak diabli rdzewieją;blachy solidne zero rdzy.
Opinia o układzie jezdnym:
auto ogulnie okej.Masakralnie twarde na polskie drogi.

2008-08-15

Ogólna ocena:

9/10

auto nie lubi jak dlugoo garazuje,super auto polecam
Opinia o układzie napędowym:
czuje sie moc
Opinia o komforcie:
auto prowadzi sie ok jazda na dlugich trasach nie maczy wrecz zacheca by z niego nie wysiadac
Opinia o nadwoziu:
pakowne auto,
Opinia o układzie jezdnym:
po zalozeniu opon 225 55 16 jazda jak po szynach

2010-02-23

Ogólna ocena:

10/10

drogi w eksplatacji nic po zatym cos za cos hehe to nie pakiet m5:D

Średnie oceny BMW M5

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak
100.00%
głosów 6
Raczej tak
0.00%
głosów 0
Trudno powiedzieć
0.00%
głosów 0
Raczej nie
0.00%
głosów 0
Nie
0.00%
głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
9.7/10
Układ kierowniczy
9.3/10
Hamulce
9.5/10
Parkowanie
8.5/10
Napęd
Elastyczność
8.3/10
Skrzynia biegów
7.7/10
Silnik
9.3/10
Przyspieszenie 0-100km
8.7/10
Przyspieszenie 60-120km
9.3/10
Przyspieszenie 80-120km
9.3/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
8.8/10
Resorowanie z obciążeniem
9.0/10
Fotele przednie
8.7/10
Fotele tylne
9.2/10
Jazda z kompletem pasażerów
9.8/10
Wyciszenie
9.2/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
9.3/10
Przestrzeń z tyłu
9.5/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
9.3/10
Bagażnik
8.8/10
Jakość materiałów i wykończenia
8.7/10
Możliwość aranżacji
7.3/10
Karoseria
9.8/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
9.7/10
Widoczność
Widoczność do przodu
9.8/10
Widocznośc do tyłu
9.8/10
Widoczność w lusterkach
9.2/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
7.7/10
Elektronika
7.7/10
Naprawy
Niezawodność
7.5/10
Koszty napraw
3.0/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Spalanie
2
Napęd
1
Komfort jazdy
1
Niezawodność
1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Nic
2
Spalanie
1
Napęd
1
Przydatne informacje

Osoby zainteresowane autem BMW M5 brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Audi S6.

Zobacz również opinie:

BMW M5: sedan (limuzyna), terenowy

BMW M5: benzyna

BMW M5: 2.0, 5.0, 5.3

BMW M5: 2002, 2000, 1998, 1994, 1993