Buick Le Sabre opinie, oceny użytkowników, Buick Le Sabre spalanie (strona 1)

Opinie o samochodach Buick Le Sabre

Liczba ocen: 1

Średnia ocena:

8.00/10

Buick Le Sabre spalanie (l/100km)

  benzyna / gaz diesel
miasto 15.00/-.-- -.--
trasa 10.00/-.-- -.--
cykl mieszany 13.00/-.-- -.--

Le Sabre

OCENY BUICKA LE SABRE


Ogólna ocena:  

8/10


Ogólnie ocaniam samochod bardzo dobrze nie narzekam jak bede zmienial to tez na buicka aby tylko to paliwo nie drozalo:)
Opinia o układzie napędowym:
Silnik i skrzynia pracuje swietnie silnik jest wolnnosaca benzynka czyli po 2 zaworki na cylider nie bierze oleju. Skrzynia (automat) na razie nie narzekam przejechalem na niej od kupna go 85000km wymienialem jedynie olej i filtr w niej 2 razy. Przyspiesza jak automat ma 8,5s do setki mi wystarcza p...
Opinia o komforcie:
co tu mowic amerykanin wszystko doze opszerne wypasione mozna w nim wszystkie opozycje kamasutry uprawiac:) to jest jak mercedes klasy S tylko ze jego nie kradna:))
Opinia o nadwoziu:
na bark miejsca nikt w nim nie bedzie narzekał napewno no chyba ze ktos sie przesiadzie z domku na kułkach jakiegos a tak luz blus wszystko w zasiegu reki :)To jest seden wiec siedzen sie nie demontuje tylnych ani nie sklada
Opinia o układzie jezdnym:
Auto spisuje sie bardzo dobrze jak na swoj silnik i mase spalanie nie jest złe. Wada jego sa zbyt slabe hamulce do swojej masy i szybkie zuzywanie sie klocków hamulcowych. Wygodne przestronne auto na dalekie tras zaparokwac w miescie ponad 5 metrowe aute jest dosc trudno choc nie ma rzeczy niemozl...
» pełna opinia
 
1 z 1
 


ŚREDNIE OCENY BUICK LE SABRE

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak 0.00% głosów 0
Raczej tak 100.00% głosów 1
Trudno powiedzieć 0.00% głosów 0
Raczej nie 0.00% głosów 0
Nie 0.00% głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
8.0/10
Układ kierowniczy
8.0/10
Hamulce
7.0/10
Parkowanie
5.0/10
Napęd
Elastyczność
9.0/10
Skrzynia biegów
8.0/10
Silnik
9.0/10
Przyspieszenie 0-100km
9.0/10
Przyspieszenie 60-120km
9.0/10
Przyspieszenie 80-120km
9.0/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
10.0/10
Resorowanie z obciążeniem
10.0/10
Fotele przednie
10.0/10
Fotele tylne
10.0/10
Jazda z kompletem pasażerów
10.0/10
Wyciszenie
10.0/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
10.0/10
Przestrzeń z tyłu
10.0/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
9.0/10
Bagażnik
10.0/10
Jakość materiałów i wykończenia
8.0/10
Możliwość aranżacji
9.0/10
Karoseria
9.0/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
10.0/10
Widoczność
Widoczność do przodu
5.0/10
Widocznośc do tyłu
5.0/10
Widoczność w lusterkach
9.0/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
0.0/10
Elektronika
0.0/10
Naprawy
Niezawodność
0.0/10
Koszty napraw
0.0/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Komfort jazdy 1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?

PRZYDATNE INFORMACJE

Osoby zainteresowane autem Buick Le Sabre brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Renault Megane.

  Buick

  Le Sabre

  Renault

  Megane

Najciekawsza opinia użytkownika o Buicku Le Sabre

Zdjęcie użytkownika

użytkownik: Paweł

liczba głosów: 27

Buick Le Sabre limited 3800 V6 220KM 2000r. sedan (limuzyna)

Ocena ogólna
Ogólnie ocaniam samochod bardzo dobrze nie narzekam jak bede zmienial to tez na buicka aby tylko to paliwo nie drozalo:)

Układ napędowy
Silnik i skrzynia pracuje swietnie silnik jest wolnnosaca benzynka czyli po 2 zaworki na cylider nie bierze oleju. Skrzynia (automat) na razie nie narzekam przejechalem na niej od kupna go 85000km wymienialem jedynie olej i filtr w niej 2 razy. Przyspiesza jak automat ma 8,5s do setki mi wystarcza przy wyprzedzaniu nie brakuje gazu. I w brew opinni innych skrzynia sie nie psuje mimo tak dozego przebiegu.

Widoczność
Z widocznascia jest juz nie najlepiej bardzo szerokie przednie i tylne slupki na skrzyzowaniach trzeba uwazac bno mozna sie naciac i dluga maska trzeba sie przyzwyczaic po prostu w lusterkach natomiast super

Komfort
co tu mowic amerykanin wszystko doze opszerne wypasione mozna w nim wszystkie opozycje kamasutry uprawiac:) to jest jak mercedes klasy S tylko ze jego nie kradna:))

Nadwozie
na bark miejsca nikt w nim nie bedzie narzekał napewno no chyba ze ktos sie przesiadzie z domku na kułkach jakiegos a tak luz blus wszystko w zasiegu reki :)To jest seden wiec siedzen sie nie demontuje tylnych ani nie sklada

Układ jezdny
Auto spisuje sie bardzo dobrze jak na swoj silnik i mase spalanie nie jest złe. Wada jego sa zbyt slabe hamulce do swojej masy i szybkie zuzywanie sie klocków hamulcowych. Wygodne przestronne auto na dalekie tras zaparokwac w miescie ponad 5 metrowe aute jest dosc trudno choc nie ma rzeczy niemozliwych. Ogólnie polecam jest praktycznie bezawaryjne jezeli na czas sie wymienia wszystkie plyny i elementy eksploatacyjne:) Uwazac na ceny czesc trzeba sprawdzac w roznych sklepach na terenie calej polski gdyz mozna nawet 5 krotnie przeplacic za dana czesc w innym sklepie:) a tak to lac benzynke i ogien:)

Wentylacja i ogrzewanie
Poprostu super nawet przy 4 pijanych osobach w trup[a szyby nie paruja:)

Pełna opinia o Buick Le Sabre limited 3800 V6 220KM 2000r. sedan (limuzyna) »

Zobacz również opinie:

Buick Le Sabre: sedan (limuzyna)

Buick Le Sabre: benzyna

Buick Le Sabre: 3.8

Buick Le Sabre: 2000