Cadillac Escalade opinie, oceny użytkowników, Cadillac Escalade spalanie (strona 1)

Opinie o samochodach Cadillac Escalade

Liczba ocen: 6

Średnia ocena:

9.67/10

Cadillac Escalade spalanie (l/100km)

  benzyna / gaz diesel
miasto 16.37/25.33 -.--
trasa 12.20/19.50 -.--
cykl mieszany 14.50/21.67 -.--

Escalade

OCENY CADILLACA ESCALADE


Ogólna ocena:  

10/10


Jest to naprawde super samochód.Bylem w posiadaniu wielu rożnych aut np wspomnianego Jeepa ,Mercedesow W210,w211, w220, i wielu popierdulek typu Suzuki Samurai czy BMW e36-ale ten wóz daje mi max tego czego można od auta oczekiwać -po 3 latach cały czas go uwielbiam
Opinia o układzie napędowym:
Napęd genialny,mocne i trwałe 4*4,silnik oblednie bulgocze,ryczy gdy dostanie w palnik aż ciarki przechodzą .Moze trochę brak mu 5 biegu?
Opinia o komforcie:
Komfort jazdy wspaniały ,nie ma różnicy czy jedziesz sam czy z kompletem na pokładzie....silnik jest tak mocny ze tego nie odczuwasz,a przestrzeń tak duża ze nie czujesz czy i kiedy ktoś zmieniał skarpety.Fotele to wzór wygody! Panowie konstruktorzy europejskich zapalniczek! Uczcie sie od ...
Opinia o nadwoziu:
Wnętrze jak już wspomniałem ogromne-jeśli nie sympatyzujesz z teściowa to można ja usadzic tak daleko z tylu ze ani jej do końca podróży nie zobaczysz ani nie poczujesz a i nie usyszysz bo nagłośnienie Bose skutecznie zagłuszyć jej biadolenie ze jedziesz za szybko itp.
Opinia o układzie jezdnym:
Układ jezdny wymaga przyzwyczajenia,jest to 3 tonowy potwor,który sie niezatrzyma ja vw polo...w miejscu.Duzy samochód wymagający wprawy przy np.parkowaniu ,choć moja "blondynka" wmig opanowała te czynność ...po 3 latach jeszcze nic nie malowalem,
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

10/10


super komfortowe auto, ale pewno nie do wielkiej aglomeracji, na trasie bajka
Opinia o układzie napędowym:
Czołg z napędem rakietowym
Opinia o komforcie:
W układzie foteli 2-2-3 tylko ostatni rząd pozostawia trochę do życzenia (ale kto chciałby tam siedzieć)
Opinia o nadwoziu:
trudno chyba o wygodniejsze i przestronniejsze wnętrze
Opinia o układzie jezdnym:
Wiadomo, że wyścigówka to to nie jest ale mimo to prowadzi się nieźle. Dzięki kamerze, cofanie nie sprawia problemu.
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

10/10


Auto niesamowite pod każdym względem. SUV największy, najmocniejszy, najbardziej luksusowy.
Opinia o układzie napędowym:
Auto ogromne, ale z autentycznym zacięciem sportowym.
Opinia o nadwoziu:
Luksus wykończenia i przestrzeni bez zarzutu.
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

9/10



Opinia o komforcie:
W tym aucie jesc cisza i lekki brzmienie V8 prawie niezauwazalne .
Opinia o układzie jezdnym:
Kamera cofania
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

9/10



Opinia o komforcie:
mimo gabarytów mało miejsca w 2 i 3 rzędzie
Opinia o układzie jezdnym:
przy dł.5.65/wersja ESV/zaskakująco łatwe parkowanie-pomocna tutaj z pewnością kamera cofania
» pełna opinia
 
1 2 z 2


ŚREDNIE OCENY CADILLAC ESCALADE

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak 100.00% głosów 6
Raczej tak 0.00% głosów 0
Trudno powiedzieć 0.00% głosów 0
Raczej nie 0.00% głosów 0
Nie 0.00% głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
9.2/10
Układ kierowniczy
9.3/10
Hamulce
8.5/10
Parkowanie
9.3/10
Napęd
Elastyczność
9.8/10
Skrzynia biegów
9.3/10
Silnik
9.8/10
Przyspieszenie 0-100km
9.8/10
Przyspieszenie 60-120km
10.0/10
Przyspieszenie 80-120km
10.0/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
9.8/10
Resorowanie z obciążeniem
9.7/10
Fotele przednie
9.8/10
Fotele tylne
9.5/10
Jazda z kompletem pasażerów
9.5/10
Wyciszenie
9.3/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
10.0/10
Przestrzeń z tyłu
9.7/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
10.0/10
Bagażnik
10.0/10
Jakość materiałów i wykończenia
9.8/10
Możliwość aranżacji
9.8/10
Karoseria
9.8/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
9.8/10
Widoczność
Widoczność do przodu
9.8/10
Widocznośc do tyłu
9.5/10
Widoczność w lusterkach
10.0/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
8.2/10
Elektronika
8.2/10
Naprawy
Niezawodność
8.3/10
Koszty napraw
6.2/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Komfort jazdy 3
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Nic 4
Wnętrze 1

PRZYDATNE INFORMACJE

Osoby zainteresowane autem Cadillac Escalade brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Chrysler PT Cruiser.

  Cadillac

  Escalade

  Chrysler

  PT Cruiser

Najciekawsza opinia użytkownika o Cadillacu Escalade

Zdjęcie użytkownika

użytkownik: Tony Soprano

liczba głosów: 68

Cadillac Escalade 6000 V8 350KM 2006r. terenowy

Ocena ogólna
Jest to naprawde super samochód.Bylem w posiadaniu wielu rożnych aut np wspomnianego Jeepa ,Mercedesow W210,w211, w220, i wielu popierdulek typu Suzuki Samurai czy BMW e36-ale ten wóz daje mi max tego czego można od auta oczekiwać -po 3 latach cały czas go uwielbiam

Układ napędowy
Napęd genialny,mocne i trwałe 4*4,silnik oblednie bulgocze,ryczy gdy dostanie w palnik aż ciarki przechodzą .Moze trochę brak mu 5 biegu?

Widoczność
To auto ma genialna widoczność i do tylu i do przodu ,lusterka sa ogromne,siedzisz wysoko i wszystko widzisz

Komfort
Komfort jazdy wspaniały ,nie ma różnicy czy jedziesz sam czy z kompletem na pokładzie....silnik jest tak mocny ze tego nie odczuwasz,a przestrzeń tak duża ze nie czujesz czy i kiedy ktoś zmieniał skarpety.Fotele to wzór wygody! Panowie konstruktorzy europejskich zapalniczek! Uczcie sie od kolegów Amerykanów

Nadwozie
Wnętrze jak już wspomniałem ogromne-jeśli nie sympatyzujesz z teściowa to można ja usadzic tak daleko z tylu ze ani jej do końca podróży nie zobaczysz ani nie poczujesz a i nie usyszysz bo nagłośnienie Bose skutecznie zagłuszyć jej biadolenie ze jedziesz za szybko itp.

Układ jezdny
Układ jezdny wymaga przyzwyczajenia,jest to 3 tonowy potwor,który sie niezatrzyma ja vw polo...w miejscu.Duzy samochód wymagający wprawy przy np.parkowaniu ,choć moja "blondynka" wmig opanowała te czynność ...po 3 latach jeszcze nic nie malowalem,

Naprawy
Wymiany tylko związane z eksploatacja tzn klocki,tarcze ,filtry ,oleje itp.

Wentylacja i ogrzewanie
To amerykaniec,do tego bez usterek więc te parametry działają bez zarzutu

Elektryka/elektronika
Umnie to wszystko działa! Ale wiem ze nie które egzemplarze maja z tym problemy.Pozostaje kwestia wypadkowosci,powodzi lub/i transportu pojazdu(zazwyczaj prom z USA) wiadomo słońca woda i wigoc z solą elektronice nie służy.

Pełna opinia o Cadillac Escalade 6000 V8 350KM 2006r. terenowy »

Zobacz również opinie:

Cadillac Escalade: kombi, terenowy, van

Cadillac Escalade: benzyna, benzyna+gaz

Cadillac Escalade: 6.0, 6.2

Cadillac Escalade: 2009, 2008, 2007, 2006, 2003