Cadillac STS opinie, oceny użytkowników, Cadillac STS spalanie (strona 1)

Opinie o samochodach Cadillac STS

Liczba ocen: 1

Średnia ocena:

9.00/10

Cadillac STS spalanie (l/100km)

  benzyna / gaz diesel
miasto 22.20/-.-- -.--
trasa 15.50/-.-- -.--
cykl mieszany 17.00/-.-- -.--

STS

OCENY CADILLACA STS


Ogólna ocena:  

9/10



Opinia o układzie napędowym:
Jeżeli chodzi o napęd .... 1 wsza klasa. Jest bardzo zrywny, nie czuć przełączania biegów. Naprawdę nie mam nic do zarzucenia.
Opinia o komforcie:
W naszym cadillacu jest twarde zawieszenie, przy jeździe samemu w koleinach lub na torach troszeczkę go nosi ale jeżeli jedzie się większą ilością osób jest w porządku. Komfort jazdy olbrzymi w środku nawet przy dużej prędkości cisza.
Opinia o nadwoziu:
Dużo przestrzeni w środku samochodu. Bagażnik ma naprawdę bardzo duży i pojemny. Jeżeli chodzi o wykończenie, fotele wykonane z czarnej skory, wentylowane, reszta to skóra i masa bursztynowa. Karoseria ... w porządku ale zderzaki plastikowe dość łamliwe. I chce zaznaczyć ze jeżeli nie ...
Opinia o układzie jezdnym:
Samochód naprawdę fajnie się prezentuje, nie rzuca się w oczy a zarazem jest bardzo elegancki. Ogromnym minusem jest to ze ma napęd na tył i przy takiej mocy kilka razy zdarzyło się mojemu ojcu postawić go na środku skrzyżowania bokiem albo wylądować w rowie... Powinni produkować je z ...
» pełna opinia
 
1 z 1
 


ŚREDNIE OCENY CADILLAC STS

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak 0.00% głosów 0
Raczej tak 100.00% głosów 1
Trudno powiedzieć 0.00% głosów 0
Raczej nie 0.00% głosów 0
Nie 0.00% głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
6.0/10
Układ kierowniczy
9.0/10
Hamulce
9.0/10
Parkowanie
6.0/10
Napęd
Elastyczność
10.0/10
Skrzynia biegów
10.0/10
Silnik
10.0/10
Przyspieszenie 0-100km
10.0/10
Przyspieszenie 60-120km
10.0/10
Przyspieszenie 80-120km
10.0/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
9.0/10
Resorowanie z obciążeniem
10.0/10
Fotele przednie
10.0/10
Fotele tylne
10.0/10
Jazda z kompletem pasażerów
10.0/10
Wyciszenie
10.0/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
10.0/10
Przestrzeń z tyłu
10.0/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
9.0/10
Bagażnik
10.0/10
Jakość materiałów i wykończenia
10.0/10
Możliwość aranżacji
9.0/10
Karoseria
8.0/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
10.0/10
Widoczność
Widoczność do przodu
10.0/10
Widocznośc do tyłu
7.0/10
Widoczność w lusterkach
9.0/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
8.0/10
Elektronika
8.0/10
Naprawy
Niezawodność
8.0/10
Koszty napraw
2.0/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Komfort jazdy 1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Spalanie 1

PRZYDATNE INFORMACJE

Osoby zainteresowane autem Cadillac STS brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Cadillac CTS.

  Cadillac

  STS

  Cadillac

  CTS

Najciekawsza opinia użytkownika o Cadillacu STS

Zdjęcie użytkownika

użytkownik: Dorota

liczba głosów: 53

Cadillac STS 4600 0KM 2006r. sedan (limuzyna)

Układ napędowy
Jeżeli chodzi o napęd .... 1 wsza klasa. Jest bardzo zrywny, nie czuć przełączania biegów. Naprawdę nie mam nic do zarzucenia.

Widoczność
Szyba przednia duża i widoczność jest b. dobra, natomiast tył... szybka jest mniejsza i kufer jest dość wysoko... ale to kwestia przyzwyczajenia. Natomiast jeżeli chodzi o lusterka fajna funkcja jest obniżanie lusterek w momencie cofania co oczywiście ułatwia ocenę czy na nic nie najedziemy.

Komfort
W naszym cadillacu jest twarde zawieszenie, przy jeździe samemu w koleinach lub na torach troszeczkę go nosi ale jeżeli jedzie się większą ilością osób jest w porządku. Komfort jazdy olbrzymi w środku nawet przy dużej prędkości cisza.

Nadwozie
Dużo przestrzeni w środku samochodu. Bagażnik ma naprawdę bardzo duży i pojemny. Jeżeli chodzi o wykończenie, fotele wykonane z czarnej skory, wentylowane, reszta to skóra i masa bursztynowa. Karoseria ... w porządku ale zderzaki plastikowe dość łamliwe. I chce zaznaczyć ze jeżeli nie macie oczka do holowania to będzie ciężko gdziekolwiek zaczepić line poniewaz cale podwozie jest zasłonięte plastikowymi osłonami osłonami.

Układ jezdny
Samochód naprawdę fajnie się prezentuje, nie rzuca się w oczy a zarazem jest bardzo elegancki. Ogromnym minusem jest to ze ma napęd na tył i przy takiej mocy kilka razy zdarzyło się mojemu ojcu postawić go na środku skrzyżowania bokiem albo wylądować w rowie... Powinni produkować je z napędem na 4 koła. Ale poza tym samochód świetnie się prowadzi i naprawdę jazda nim robi wrażenie.

Naprawy
Poniewaz tych samochodów jest mało, to części też przeważnie nie ma w Polsce. Dużo z nich trzeba sprowadzać. Jeżeli chodzi o serwis cadillaca w warszawie to ceny usług i części masakra!!!!

Wentylacja i ogrzewanie
2 strefowa klimatyzacja, póki co niezawodna

Elektryka/elektronika
Ponieważ cadillac współpracuje z "fobem" czyli pilotem bezkluczykowym czasami zdarzaja sie wpadki. Fajne jest to ze podchodzac do samochodu komputer odczytuje który to pilot i przy zblizeniu do samochodu koduje ustawienia danego kierowcy (ustawienie fotela, lusterek, kierownicy, ogrzewania) ale już kilka razy zdarzyło się ze pilot nie wiadomo czemu się rozkodował i nie można było się dostać do samochodu bo w momencie próby rozłączenia autko się zablokowało odbierając to jako probe włamania.

Pełna opinia o Cadillac STS 4600 0KM 2006r. sedan (limuzyna) »

Zobacz również opinie:

Cadillac STS: sedan (limuzyna)

Cadillac STS: benzyna

Cadillac STS: 4.6

Cadillac STS: 2006