Cadillac Seville opinie, oceny użytkowników, Cadillac Seville spalanie (strona 1)

Opinie o samochodach Cadillac Seville

Liczba ocen: 1

Średnia ocena: 10.00/10

Cadillac Seville spalanie (l/100km)

benzyna / gaz
diesel
miasto
16.00/-.--
-.--
trasa
9.50/-.--
-.--
cykl mieszany
13.50/-.--
-.--

Oceny CADILLACA SEVILLE

Hubert2014-02-25

Ogólna ocena:

10/10

Jak za te koszta co ludzie te auta sprzedają oczywiście chodzi mi o dobry egzemplarz bo o trupa nie trudno:) to daje 10 mimo wieku auto ma charakter
Opinia o układzie napędowym:
Auto przyśpiesza niesamowicie nie ważne czy się jedzie 50 czy 120, ci co dbają o skrzynie problemów z nią nie maja, płynnie zmienia biegi Kick down wcale nie jest taki długi
Opinia o komforcie:
Nie ma różnicy czy jedziesz sam czy z pasażerami zawieszenie wybiera nierówności miejsca jest sporo i cicho Cadillac wiedział co robi
Opinia o układzie jezdnym:
Auto płynie do 50-60 powyżej zawieszenie się utwardza tak samo działa przy ostrzejszych skrętach, promień skrętu nie za duży ale wiadomo dla czego:) mimo to daje 10

Średnie oceny CADILLAC SEVILLE

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak
0.00%
głosów 0
Raczej tak
100.00%
głosów 1
Trudno powiedzieć
0.00%
głosów 0
Raczej nie
0.00%
głosów 0
Nie
0.00%
głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
10.0/10
Układ kierowniczy
10.0/10
Hamulce
10.0/10
Parkowanie
10.0/10
Napęd
Elastyczność
10.0/10
Skrzynia biegów
10.0/10
Silnik
10.0/10
Przyspieszenie 0-100km
10.0/10
Przyspieszenie 60-120km
10.0/10
Przyspieszenie 80-120km
10.0/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
10.0/10
Resorowanie z obciążeniem
10.0/10
Fotele przednie
10.0/10
Fotele tylne
10.0/10
Jazda z kompletem pasażerów
10.0/10
Wyciszenie
10.0/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
10.0/10
Przestrzeń z tyłu
9.0/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
10.0/10
Bagażnik
10.0/10
Jakość materiałów i wykończenia
10.0/10
Możliwość aranżacji
10.0/10
Karoseria
10.0/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
10.0/10
Widoczność
Widoczność do przodu
10.0/10
Widocznośc do tyłu
10.0/10
Widoczność w lusterkach
10.0/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
10.0/10
Elektronika
10.0/10
Naprawy
Niezawodność
10.0/10
Koszty napraw
5.0/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Spalanie
1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Napęd
1
Przydatne informacje

Osoby zainteresowane autem Cadillac Seville brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Jeep Grand Cherokee.

Cadillac Seville

Cadillac Seville

Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee

Zobacz również opinie:

Cadillac Seville: sedan (limuzyna)

Cadillac Seville: benzyna

Cadillac Seville: 4.6

Cadillac Seville: 2001