Chevrolet HHR opinie, oceny użytkowników, Chevrolet HHR spalanie (strona 1)

Opinie o samochodach Chevrolet HHR

Liczba ocen: 3

Średnia ocena: 9.33/10

Chevrolet HHR spalanie (l/100km)

benzyna / gaz
diesel
miasto
9.80/12.00
-.--
trasa
6.75/9.00
-.--
cykl mieszany
7.50/11.00
-.--

Oceny CHEVROLETA HHR

2017-03-11

Ogólna ocena:

10/10

Gdy podjąłem decyzję o wymianie auta i popatrzyłem w ogłoszenia, ręce mi opadły. Czarne kombi,srebrne SUV-y - nuda,sztampa,pospolitość,brzydota ... Gdy zobaczyłem zdjęcie HHR, wzięło mnie. Poczytałem, pooglądałem,pojeździłem i mam.Jedyny w swoim rodzaju i niepowtarzalny.Radzę u...
Opinia o układzie napędowym:
szybki kick down,doświadczeni w automacie wiedzą o co chodzi w regulacji pedałem gazu
Opinia o komforcie:
Bardzo proste zawieszenie, puszkowata buda,hałas silnika niski, ale szumy wiatru i dźwięki z zawieszenia głośniejsze
Opinia o nadwoziu:
trochę małe kieszenie w drzwiach,brak regulacji kierownicy wzdłuż,do 2010 panel elektrycznych szyb w kolumnie centralnej - słaby pomysł,fajne składanie foteli - płaska podłoga bagażnika,przedni fotel kładziony tworzy też stolik
Opinia o układzie jezdnym:
Duża fajerka, dużo kręcenia, ale bardzo lekko i dokładnie pracuje

Podlasiak2013-09-17

Ogólna ocena:

8/10

Te szyby:-(
Opinia o nadwoziu:
Za dużo plastiku
Opinia o układzie jezdnym:
Lusterka duże ale widoczność słaba przez szybki

piotr2008-04-28

Ogólna ocena:

10/10

Średnie oceny CHEVROLET HHR

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak
100.00%
głosów 3
Raczej tak
0.00%
głosów 0
Trudno powiedzieć
0.00%
głosów 0
Raczej nie
0.00%
głosów 0
Nie
0.00%
głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
9.7/10
Układ kierowniczy
9.7/10
Hamulce
10.0/10
Parkowanie
8.7/10
Napęd
Elastyczność
10.0/10
Skrzynia biegów
10.0/10
Silnik
10.0/10
Przyspieszenie 0-100km
8.7/10
Przyspieszenie 60-120km
9.3/10
Przyspieszenie 80-120km
9.3/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
9.7/10
Resorowanie z obciążeniem
9.7/10
Fotele przednie
10.0/10
Fotele tylne
10.0/10
Jazda z kompletem pasażerów
10.0/10
Wyciszenie
9.3/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
9.7/10
Przestrzeń z tyłu
9.7/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
9.3/10
Bagażnik
10.0/10
Jakość materiałów i wykończenia
8.0/10
Możliwość aranżacji
9.3/10
Karoseria
10.0/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
10.0/10
Widoczność
Widoczność do przodu
8.7/10
Widocznośc do tyłu
8.7/10
Widoczność w lusterkach
10.0/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
10.0/10
Elektronika
10.0/10
Naprawy
Niezawodność
9.7/10
Koszty napraw
9.7/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Niezawodność
1
Wentylacja i ogrzewanie
1
Komfort jazdy
1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Nic
1
Nadwozie
1
Widoczność
1
Przydatne informacje

Osoby zainteresowane autem Chevrolet HHR brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Nissan Qashqai.

Chevrolet HHR

Chevrolet HHR

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai

Najciekawsza opinia użytkownika o Chevrolecie HHR

Zdjęcie użytkownika

użytkownik:

liczba głosów: 11

Chevrolet HHR LT 2400 172KM 2008r. kombi

Ocena ogólna

Gdy podjąłem decyzję o wymianie auta i popatrzyłem w ogłoszenia, ręce mi opadły. Czarne kombi,srebrne SUV-y - nuda,sztampa,pospolitość,brzydota ... Gdy zobaczyłem zdjęcie HHR, wzięło mnie. Poczytałem, pooglądałem,pojeździłem i mam.Jedyny w swoim rodzaju i niepowtarzalny.Radzę uważać na oferty z USA. Niskie przebiegi wynikają z długiego postoju po rozbiciu, warto zapłacić za kilka raportów VIN,bo tam ładne kwiatki wychodzą.Na 15 oglądanych aut, 11 było po poważnych kolizjach i stało na placu aukcyjnym w USA po 2-3 lata.

Układ napędowy

szybki kick down,doświadczeni w automacie wiedzą o co chodzi w regulacji pedałem gazu

Widoczność

małe szyby nie są żadnym dramatem, mniej nagrzewa się wnętrze, lustra ogromne, tył pionowy i prosty łatwy do wyczucia przy cofaniu,

Komfort

Bardzo proste zawieszenie, puszkowata buda,hałas silnika niski, ale szumy wiatru i dźwięki z zawieszenia głośniejsze

Nadwozie

trochę małe kieszenie w drzwiach,brak regulacji kierownicy wzdłuż,do 2010 panel elektrycznych szyb w kolumnie centralnej - słaby pomysł,fajne składanie foteli - płaska podłoga bagażnika,przedni fotel kładziony tworzy też stolik

Układ jezdny

Duża fajerka, dużo kręcenia, ale bardzo lekko i dokładnie pracuje

Naprawy

dostępność części podstawowych bez zarzutu, ceny na poziomie powszechnym

Zobacz również opinie:

Chevrolet HHR: kombi

Chevrolet HHR: benzyna, benzyna+gaz

Chevrolet HHR: 2.2, 2.4

Chevrolet HHR: 2008, 2006