Chevrolet Trans-Sport opinie, oceny użytkowników, Chevrolet Trans-Sport spalanie (strona 1)

Opinie o samochodach Chevrolet Trans-Sport

Liczba ocen: 10

Średnia ocena:

9.70/10

Chevrolet Trans-Sport spalanie (l/100km)

  benzyna / gaz diesel
miasto 11.33/15.85 -.--
trasa 7.77/13.23 -.--
cykl mieszany 9.28/14.73 -.--

Trans-Sport

OCENY CHEVROLETA TRANS-SPORT


Ogólna ocena:  

10/10



Opinia o układzie napędowym:
Duża pojemność i wystarczjąca moc dla tego Vana. Jednak nie jest to auto sportowe ani wyścigowe. Podróż z prędkością do 120 km/h na prawdę daje dużo przyjemności.
Opinia o komforcie:
Niestety płaska podłoga nie sprzyja wygodzie pasażerów w II i III rzędzie siedzeń... ale jest nieoceniona przy przewozie różnych towarów (po wyjęciu siedzeń)
Opinia o układzie jezdnym:
Duże gabaryty utrudniają parkowanie, ale jak ktoś umie korzystać z lusterek (a tu są wzorowe) nie będzie miał problemu. Bardzo pozytywne pompowane tylne amortyzatory.
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

9/10


Za te pieniądze to w zasadzie nie można niczego więcej oczekiwać, tym bardziej że jest prawie wszystko.Ot wozidło amerykańskie
Opinia o komforcie:
Znowy chevi przegrywa z pontim pod względem wyciszenia.Niewiele bo niewiele ale zawsze
Opinia o nadwoziu:
Przełącznik wycieraczek to porażka.Niewygodna obsługa !!!
Opinia o układzie jezdnym:
Pontiac Trans Sport był znacznie lepszy w prowadzeniu,szczególnie zimą - mimo że Chevroletem jeżdżę na tych samych kołach z zimówkami - pozostały mi po Pontiacu.Chyba rozstaw osi jest inny lub może ich obciążenie
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

10/10


Auto bardzo dynamiczne przy starcie- rakieta. bardzo wygodne i przyjazdne w długich trasach. Troszke za dużo plastiku ktury się rozklekotał- z winy przebiegu. ale jak na auto po przyjechanych 310000tyś/km jest ok. Przez rok jedyna wizyta w warsztacie-komputer swirował.
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

10/10


jestem zadowolony.auto w pełni spełnia moje oczekiwania.
Opinia o układzie napędowym:
dzwięk silnika przy wcisniętym gazie do oporu to rozkosz dla ucha.
Opinia o nadwoziu:
bagażnik troche mały przy siedmioosobowej wersji
Opinia o układzie jezdnym:
dynamiczne fajne autko.jestem bardzo zadowolony,
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

10/10



Opinia o układzie napędowym:
Skrzynia automatyczna-perfekcja!
Opinia o komforcie:
Pełen komfort!
Opinia o układzie jezdnym:
Fantastyczne auto,wygodne i się nie psuje! Przy prędkości 130 km/h spalanie w granicach 7-8 l/100km Troche korozja się pojawiła.
» pełna opinia
 
1 2 z 2


ŚREDNIE OCENY CHEVROLET TRANS-SPORT

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak 90.00% głosów 9
Raczej tak 10.00% głosów 1
Trudno powiedzieć 0.00% głosów 0
Raczej nie 0.00% głosów 0
Nie 0.00% głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
9.9/10
Układ kierowniczy
9.8/10
Hamulce
9.3/10
Parkowanie
9.2/10
Napęd
Elastyczność
9.7/10
Skrzynia biegów
9.7/10
Silnik
9.4/10
Przyspieszenie 0-100km
9.2/10
Przyspieszenie 60-120km
8.9/10
Przyspieszenie 80-120km
9.1/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
9.8/10
Resorowanie z obciążeniem
9.8/10
Fotele przednie
9.7/10
Fotele tylne
9.6/10
Jazda z kompletem pasażerów
9.8/10
Wyciszenie
9.6/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
9.9/10
Przestrzeń z tyłu
9.9/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
9.6/10
Bagażnik
9.1/10
Jakość materiałów i wykończenia
9.2/10
Możliwość aranżacji
9.9/10
Karoseria
9.5/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
8.9/10
Widoczność
Widoczność do przodu
9.8/10
Widocznośc do tyłu
9.2/10
Widoczność w lusterkach
10.0/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
9.5/10
Elektronika
9.2/10
Naprawy
Niezawodność
9.3/10
Koszty napraw
8.6/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Komfort jazdy 5
Spalanie 2
Wnętrze 1
Napęd 1
Niezawodność 1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Nic 5
Inne 1
Spalanie 1
Wentylacja i ogrzewanie 1

PRZYDATNE INFORMACJE

Osoby zainteresowane autem Chevrolet Trans-Sport brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Chrysler Voyager.

  Chevrolet

  Trans-Sport

  Chrysler

  Voyager

Zobacz również opinie:

Chevrolet Trans-Sport: bus, mini-van, van

Chevrolet Trans-Sport: benzyna, benzyna+gaz

Chevrolet Trans-Sport: 3.4

Chevrolet Trans-Sport: 2001, 2000, 1999, 1998, 1997, 1996