Chevrolet Venture opinie, oceny użytkowników, Chevrolet Venture spalanie (strona 1)

Opinie o samochodach Chevrolet Venture

Liczba ocen: 2

Średnia ocena:

10.00/10

Chevrolet Venture spalanie (l/100km)

  benzyna / gaz diesel
miasto 17.05/17.50 -.--
trasa 14.80/11.25 -.--
cykl mieszany 18.10/14.00 -.--

Venture

OCENY CHEVROLETA VENTURE


Ogólna ocena:  

10/10


To moj czwarty amerykaniec i na pewno nie ostatni, tak ze nie bojcie sie jezdzic autami z za wielkiej wody.
Opinia o układzie napędowym:
- ladnie sie zbiera jak na vana - skrzynka chodzi bardzo plynnie - bardzo dobra kultura pracy silnika - silnik w srodku prawie nie slyszalny na postoju, w czasie jazdy jak mu sie depnie to budza sie diabely i piekny dzwiek V6
Opinia o komforcie:
- wiadomo, ze z obciazeniem robi sie miekka zawiecha, ogolnie jest ok - nie plynie tak po drodze jak pontiac trans sport, a subaru tez to nie jest - wyciszenie baaardzo wzorowe, mocno mnie to zaskoczylo
Opinia o nadwoziu:
- miejsca z przodu duzo - z tylu tez dobrze - aranzacja super
Opinia o układzie jezdnym:
- mniej buja jak pontonem. - uklad kierowniczy taki sobie - duzy promien skretu - hamulce ok, ale nie kupujcie najtajszych klockow - parkowanie - bajka
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

10/10


Super auto
» pełna opinia
 
1 z 1
 


ŚREDNIE OCENY CHEVROLET VENTURE

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak 100.00% głosów 2
Raczej tak 0.00% głosów 0
Trudno powiedzieć 0.00% głosów 0
Raczej nie 0.00% głosów 0
Nie 0.00% głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
9.5/10
Układ kierowniczy
9.5/10
Hamulce
9.5/10
Parkowanie
9.5/10
Napęd
Elastyczność
8.0/10
Skrzynia biegów
9.5/10
Silnik
9.5/10
Przyspieszenie 0-100km
8.0/10
Przyspieszenie 60-120km
9.0/10
Przyspieszenie 80-120km
9.0/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
9.5/10
Resorowanie z obciążeniem
9.5/10
Fotele przednie
9.0/10
Fotele tylne
10.0/10
Jazda z kompletem pasażerów
9.5/10
Wyciszenie
10.0/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
10.0/10
Przestrzeń z tyłu
9.0/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
9.5/10
Bagażnik
10.0/10
Jakość materiałów i wykończenia
10.0/10
Możliwość aranżacji
10.0/10
Karoseria
9.0/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
9.5/10
Widoczność
Widoczność do przodu
9.5/10
Widocznośc do tyłu
7.5/10
Widoczność w lusterkach
9.5/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
10.0/10
Elektronika
9.0/10
Naprawy
Niezawodność
9.5/10
Koszty napraw
9.0/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Komfort jazdy 2
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Nic 1

PRZYDATNE INFORMACJE

Osoby zainteresowane autem Chevrolet Venture brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Chevrolet Trans-Sport.

  Chevrolet

  Venture

  Chevrolet

  Trans-Sport

Zobacz również opinie:

Chevrolet Venture: mini-van, van

Chevrolet Venture: benzyna+gaz

Chevrolet Venture: 3.4

Chevrolet Venture: 2004, 1999