Chrysler Concorde opinie, oceny użytkowników, Chrysler Concorde spalanie (strona 1)

Opinie o samochodach Chrysler Concorde

Liczba ocen: 3

Średnia ocena:

10.00/10

Chrysler Concorde spalanie (l/100km)

  benzyna / gaz diesel
miasto 14.33/15.33 -.--
trasa 9.83/7.17 -.--
cykl mieszany 12.67/13.83 -.--

Concorde

OCENY CHRYSLERA CONCORDE


Ogólna ocena:  

10/10


Piękna niepowtarzalna linia. Auto robi wrażenie na innych. W nocy ze względu na podświetlenie całej listwy tylnej auto prezentuje się równie pięknie.
Opinia o układzie napędowym:
Silnik 3.5 robi wrażenie. Auto ma nieprawdopodobne odejście jak na swoją masę. Silne. Skrzynia biegów, niestety w każdym z modeli aut LHS/Concorde/Intrepid/Vision trochę szarpie z 1 na 2... potem jest już tylko lepiej.
Opinia o komforcie:
Auto mogłoby być trochę cichsze. Aczkolwiek sama jazda pozwala o tym zapomnieć. Przestrzeń ? To jest limuzyna ! Zero ścisku nawet przy 5 osobach w kabinie.
Opinia o nadwoziu:
Jak wyżej. Same 10-tki za przestrzeń. Ergonomia - miejsce na popielniczkę, mogłoby być lepiej usytuowane, aczkolwiek osobiście nie palę, więc mi to nie przeszkadzało.
Opinia o układzie jezdnym:
Auto płynie po jezdni. Absolutnie same 10-tki. Świetnie trzyma się drogi... szeroki i duży. Niema problemu z parkowaniem.
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

10/10



Opinia o układzie napędowym:
wszystko jest idealne
Opinia o komforcie:
bardzo wygodny i przestrzenny(prawdziwa limuzyna)
Opinia o układzie jezdnym:
bardzo dobra przyczepność, miękie zawieszenie,
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

10/10


 
1 z 1
 


ŚREDNIE OCENY CHRYSLER CONCORDE

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak 100.00% głosów 3
Raczej tak 0.00% głosów 0
Trudno powiedzieć 0.00% głosów 0
Raczej nie 0.00% głosów 0
Nie 0.00% głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
10.0/10
Układ kierowniczy
10.0/10
Hamulce
9.0/10
Parkowanie
9.0/10
Napęd
Elastyczność
10.0/10
Skrzynia biegów
9.0/10
Silnik
10.0/10
Przyspieszenie 0-100km
9.7/10
Przyspieszenie 60-120km
10.0/10
Przyspieszenie 80-120km
10.0/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
10.0/10
Resorowanie z obciążeniem
10.0/10
Fotele przednie
10.0/10
Fotele tylne
10.0/10
Jazda z kompletem pasażerów
10.0/10
Wyciszenie
9.3/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
10.0/10
Przestrzeń z tyłu
10.0/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
9.7/10
Bagażnik
10.0/10
Jakość materiałów i wykończenia
9.7/10
Możliwość aranżacji
10.0/10
Karoseria
10.0/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
9.7/10
Widoczność
Widoczność do przodu
10.0/10
Widocznośc do tyłu
9.7/10
Widoczność w lusterkach
10.0/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
6.7/10
Elektronika
6.7/10
Naprawy
Niezawodność
6.0/10
Koszty napraw
5.0/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Komfort jazdy 2
Napęd 1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Nic 2

PRZYDATNE INFORMACJE

Osoby zainteresowane autem Chrysler Concorde brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Lada Niva.

  Chrysler

  Concorde

  Lada

  Niva

Najciekawsza opinia użytkownika o Chryslerze Concorde

Zdjęcie użytkownika

użytkownik: Michał

liczba głosów: 106

Chrysler Concorde I 3500 24V 218KM 1994r. sedan (limuzyna)

Ocena ogólna
Piękna niepowtarzalna linia. Auto robi wrażenie na innych. W nocy ze względu na podświetlenie całej listwy tylnej auto prezentuje się równie pięknie.

Układ napędowy
Silnik 3.5 robi wrażenie. Auto ma nieprawdopodobne odejście jak na swoją masę. Silne. Skrzynia biegów, niestety w każdym z modeli aut LHS/Concorde/Intrepid/Vision trochę szarpie z 1 na 2... potem jest już tylko lepiej.

Widoczność
Chwila wprawy i niema absolutnie żadnego problemu. Parkuje nim w zatłoczonym mieście i nie mam żadnych problemów z tym.

Komfort
Auto mogłoby być trochę cichsze. Aczkolwiek sama jazda pozwala o tym zapomnieć. Przestrzeń ? To jest limuzyna ! Zero ścisku nawet przy 5 osobach w kabinie.

Nadwozie
Jak wyżej. Same 10-tki za przestrzeń. Ergonomia - miejsce na popielniczkę, mogłoby być lepiej usytuowane, aczkolwiek osobiście nie palę, więc mi to nie przeszkadzało.

Układ jezdny
Auto płynie po jezdni. Absolutnie same 10-tki. Świetnie trzyma się drogi... szeroki i duży. Niema problemu z parkowaniem.

Wentylacja i ogrzewanie
Jak na tą przestrzeń, auto szybko się nagrzewa.

Pełna opinia o Chrysler Concorde I 3500 24V 218KM 1994r. sedan (limuzyna) »

Zobacz również opinie:

Chrysler Concorde: sedan (limuzyna)

Chrysler Concorde: benzyna+gaz

Chrysler Concorde: 2.7, 3.2, 3.5

Chrysler Concorde: 2001, 1999, 1994