Chrysler Saratoga opinie, oceny użytkowników, Chrysler Saratoga spalanie (strona 1)

Opinie o samochodach Chrysler Saratoga

Liczba ocen: 4

Średnia ocena:

8.50/10

Chrysler Saratoga spalanie (l/100km)

  benzyna / gaz diesel
miasto 17.00/12.00 -.--
trasa 12.00/9.00 -.--
cykl mieszany 14.33/10.50 -.--

Saratoga

OCENY CHRYSLERA SARATOGA


Ogólna ocena:  

9/10


Wygodne auto o sportowym charakterze. Lubi wypic ale zaskakuje dbajacego uzytkownika. Dosc szybko sie nudzi aczkolwiek zwraca na siebie uwage.
Opinia o układzie napędowym:
Auto wyposazone w 4 biegowy automat, ma wrecz diabelskie przyspieszenie auta innych marek zostaja w tyle.
Opinia o komforcie:
Amerykanski krazownik po prostu plynie po dziadowskich polskich drogach. Nic nie trzeszczy skwierczy. Komfort jednakze kosztuje i w tym wypadku czestej awarii ulegaja elementy ukladu jezdnego, swoznie a przede wszystkim koncowki. Jednak czesci sa tanie.
Opinia o nadwoziu:
Tradycyjny wyglad z lat 90 podobnie jak w jeepie z tego samego okresu. Proste solidne i trwale. Nic nie skwierczy nie piszczy w kabinie jest po prostu glucho.
Opinia o układzie jezdnym:
Kiepski promien skretu. Ciezki do zaparkowania w miescie.
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

8/10


Fajne autko dla mlodej osoby. Troszke duzo pali ale w koncu to amerykan z v6 pod maska.
Opinia o układzie napędowym:
Wciska w fotel. Oryginalna wersja miala 141KM moj egzemplarz ma obecnie 150KM
Opinia o komforcie:
Bardzo miekkie i komfortowe zawieszenie aczkolwiek rownie delikatne trzeba uwazac. Archaiczne w konstrukcji ale skuteczne. Bardzo dobrze znosi nierownosci, gorzej z dziurami.
Opinia o nadwoziu:
Zegary ladnie podswietlone, nie jak w bmw na czerwono czy vw na fioletowo (porazka) Wszystko w zasiegu reki. No i ta konsola centralna na wysokosci kolan :) super Nic nie skrzypi jak we francuzach. Jest cicho i przyjemnie
Opinia o układzie jezdnym:
Ciezko sie nim zawraca.
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

8/10



Ogólna ocena:  

9/10


 
1 z 1
 


ŚREDNIE OCENY CHRYSLER SARATOGA

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak 25.00% głosów 1
Raczej tak 75.00% głosów 3
Trudno powiedzieć 0.00% głosów 0
Raczej nie 0.00% głosów 0
Nie 0.00% głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
9.0/10
Układ kierowniczy
7.8/10
Hamulce
7.3/10
Parkowanie
3.3/10
Napęd
Elastyczność
8.0/10
Skrzynia biegów
8.0/10
Silnik
9.3/10
Przyspieszenie 0-100km
9.3/10
Przyspieszenie 60-120km
8.3/10
Przyspieszenie 80-120km
7.0/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
8.3/10
Resorowanie z obciążeniem
7.0/10
Fotele przednie
9.8/10
Fotele tylne
5.0/10
Jazda z kompletem pasażerów
6.8/10
Wyciszenie
8.8/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
9.8/10
Przestrzeń z tyłu
10.0/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
9.5/10
Bagażnik
9.8/10
Jakość materiałów i wykończenia
7.8/10
Możliwość aranżacji
6.3/10
Karoseria
9.3/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
7.3/10
Widoczność
Widoczność do przodu
9.0/10
Widocznośc do tyłu
7.3/10
Widoczność w lusterkach
7.8/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
8.8/10
Elektronika
8.5/10
Naprawy
Niezawodność
9.5/10
Koszty napraw
7.8/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Wnętrze 1
Niezawodność 1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Nic 1
Spalanie 1

PRZYDATNE INFORMACJE

Osoby zainteresowane autem Chrysler Saratoga brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Volkswagen Golf.

  Chrysler

  Saratoga

  Volkswagen

  Golf

Zobacz również opinie:

Chrysler Saratoga: coupe, sedan (limuzyna)

Chrysler Saratoga: benzyna, benzyna+gaz

Chrysler Saratoga: 2.5, 3.0

Chrysler Saratoga: 1991