Dodge Charger opinie, oceny użytkowników, Dodge Charger spalanie (strona 1)

Opinie o samochodach Dodge Charger

Liczba ocen: 3

Średnia ocena:

9.33/10

Dodge Charger spalanie (l/100km)

  benzyna / gaz diesel
miasto 16.43/-.-- -.--
trasa 11.87/-.-- -.--
cykl mieszany 15.00/-.-- -.--

Charger

OCENY DODGEA CHARGER


Ogólna ocena:  

10/10


bardzo ladne, agresywne auto dla ludzi energicznych, mlodych
Opinia o układzie napędowym:
bardzo dobra dynamika auta jak na tak duza mase i wymiary
Opinia o komforcie:
auto z silnikiem 2.7V6 190KM jest praktycznie jak auto z napedem hybrydowym prawie nie slychac pracy silnika, osobiscie uwazam ze auto ma bardzo komfortowe fotele, mowa tu o wyzszych osobach, powyzej 180cm
Opinia o nadwoziu:
przestrzen jest ogromna zarowno z przodu jak i z tylu, wygoda obslugi jest bardzo duzym plusem wszytsko pod reka, namacalne, bardzo duzy bagaznik mimo ze to sedan, jakosc materialow jak przystalo na auto za oeanu, czyli plastik w wiekszosci
Opinia o układzie jezdnym:
bardzo duże auto mające apetyt na paliwo, ale komfortowe i bezpieczne, silnik podstawowy przy poj. 2.7 V6 posiada 190KM, nawet podstawowa moc jest wystarczjąca dla amatora akurat w przypadku tego auta, napedzana tylna os i duza moc przy bardzo duzych gabarytach, trudnosci z zaparkowaniem tego kol...
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

9/10


Duże bezpieczne auto
Opinia o układzie napędowym:
Bez zastrzerzeń
Opinia o komforcie:
Wygodna i komfortowa limuzyna z dużą mocą i w miarę obszernym bagażnikiem
Opinia o nadwoziu:
Nic dodać i nic ująć , luksusowe amerykańskie auto
Opinia o układzie jezdnym:
Na tę moc i moment obrotowy prowadzi się dobrze jak na tylny napęd
» pełna opinia
 
1 z 1
 


ŚREDNIE OCENY DODGE CHARGER

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak 100.00% głosów 3
Raczej tak 0.00% głosów 0
Trudno powiedzieć 0.00% głosów 0
Raczej nie 0.00% głosów 0
Nie 0.00% głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
8.7/10
Układ kierowniczy
8.7/10
Hamulce
9.3/10
Parkowanie
6.0/10
Napęd
Elastyczność
9.7/10
Skrzynia biegów
9.3/10
Silnik
9.7/10
Przyspieszenie 0-100km
9.0/10
Przyspieszenie 60-120km
9.7/10
Przyspieszenie 80-120km
9.3/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
9.7/10
Resorowanie z obciążeniem
9.3/10
Fotele przednie
9.7/10
Fotele tylne
9.7/10
Jazda z kompletem pasażerów
9.0/10
Wyciszenie
10.0/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
10.0/10
Przestrzeń z tyłu
9.7/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
9.3/10
Bagażnik
8.7/10
Jakość materiałów i wykończenia
7.3/10
Możliwość aranżacji
7.7/10
Karoseria
9.7/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
10.0/10
Widoczność
Widoczność do przodu
7.3/10
Widocznośc do tyłu
6.3/10
Widoczność w lusterkach
7.7/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
9.3/10
Elektronika
9.7/10
Naprawy
Niezawodność
9.3/10
Koszty napraw
6.7/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Napęd 2
Nadwozie 1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Nic 1

PRZYDATNE INFORMACJE

Osoby zainteresowane autem Dodge Charger brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Chevrolet Camaro.

  Dodge

  Charger

  Chevrolet

  Camaro

Najciekawsza opinia użytkownika o Dodgeu Charger

Zdjęcie użytkownika

użytkownik:

liczba głosów: 39

Dodge Charger 2700 220KM 2007r. sedan (limuzyna)

Ocena ogólna
bardzo ladne, agresywne auto dla ludzi energicznych, mlodych

Układ napędowy
bardzo dobra dynamika auta jak na tak duza mase i wymiary

Widoczność
bardzo slaba widocznosc, zarowno z przodu jak i z tylu, przod posiada ogromne slupki wiec czasami nie widzimy auta przy skrecaniu, przy przyciemnionych szybach, auto praktycznie niema widocznosci do tylu podrozuje sie jak busem, czy autem dostawczym, dla mnie osobiscie nie przeszkadzalo duze przyciemnienie szyb wiec polecam, kwestia przyzwyczajenia

Komfort
auto z silnikiem 2.7V6 190KM jest praktycznie jak auto z napedem hybrydowym prawie nie slychac pracy silnika, osobiscie uwazam ze auto ma bardzo komfortowe fotele, mowa tu o wyzszych osobach, powyzej 180cm

Nadwozie
przestrzen jest ogromna zarowno z przodu jak i z tylu, wygoda obslugi jest bardzo duzym plusem wszytsko pod reka, namacalne, bardzo duzy bagaznik mimo ze to sedan, jakosc materialow jak przystalo na auto za oeanu, czyli plastik w wiekszosci

Układ jezdny
bardzo duże auto mające apetyt na paliwo, ale komfortowe i bezpieczne, silnik podstawowy przy poj. 2.7 V6 posiada 190KM, nawet podstawowa moc jest wystarczjąca dla amatora akurat w przypadku tego auta, napedzana tylna os i duza moc przy bardzo duzych gabarytach, trudnosci z zaparkowaniem tego kolosa przy bardzo slabej widocznosci jest rzecza, ktora wymaga czasu od kierowcy, wyczucia auta

Naprawy
posiadajac auto bylo bez usterek, ale koszty chyba są spore

Wentylacja i ogrzewanie
ogrzewanie jest na poziomie 10, super wentylacja i ogrzewanie, bezszelestna praca, a efekty zadziwiajace

Elektryka/elektronika
bez jakich kolwiek zastrzezen

Pełna opinia o Dodge Charger 2700 220KM 2007r. sedan (limuzyna) »

Zobacz również opinie:

Dodge Charger: sedan (limuzyna)

Dodge Charger: benzyna

Dodge Charger: 2.7, 3.5, 5.7

Dodge Charger: 2007