Dodge Durango opinie, oceny użytkowników, Dodge Durango spalanie (strona 1)

Opinie o samochodach Dodge Durango

Liczba ocen: 9

Średnia ocena: 8.44/10

Dodge Durango spalanie (l/100km)

benzyna / gaz
diesel
miasto
21.03/23.40
-.--
trasa
14.75/16.70
-.--
cykl mieszany
17.25/19.80
-.--

Oceny DODGEA DURANGO

2014-02-23

Ogólna ocena:

9/10

Najbardziej zaskakuje twarde zawieszenie. Nie jest ono uciążliwe podczas podróżowania dobrymi drogami ponieważ auto jest jak przyklejone do drogi nawet na zakrętach , jednak podczas jazdy po uszkodzonej nawierzchni jest to uciążliwe.
Opinia o układzie jezdnym:
Odjąłem tyle punktów ponieważ jazda po łuku na uszkodzonej nawierzchni jest niebezpieczna z uwagi na twarde zawieszenie, jednak przy jeździe tylko po dobrych drogach to za prowadzenie dał bym 15 gwiazdek na 10 :)

2008-02-05

Ogólna ocena:

5/10

Dosyć kiepsko wykonany i jeżdżący samochód z bardzo dobrym silnikiem.
Opinia o układzie napędowym:
Bardzo udany i dynamiczny silnik, ale dosyć paliwożerny. Skrzynia współpracuje z silnikiem prawidłowo.
Opinia o komforcie:
Zbyt miękkie zawieszenie.
Opinia o nadwoziu:
Olbrzymi bagażnik, ale zbyt mało miejsca dla pasażerów jak na auto tych gabarytów.
Opinia o układzie jezdnym:
Duża nadsterowność auta przy prędkościach powyżej 120km/h. Wspomaganie kierownicy zbyt mocne.

2009-03-17

Ogólna ocena:

10/10

samochód bardzo solidny ,proste zawieszenie , poprostu niema co się psuc na naszych dziurawych drogach,
Opinia o układzie napędowym:
moim zdaniem slabszy silnik to porazka, ale zalezy co kto lubi 5,9 to absolutne minimum
Opinia o komforcie:
bardzo wygodny , fotele sa duże , skóra i wykończenie moim zdaniem na najwyszym poziomie ( przy przebiegu 350000 fotele i kierownica jak nowe)
Opinia o nadwoziu:
przy rozłozonej tylnej kanapie dośc mało miejsca w bagażniku.
Opinia o układzie jezdnym:
jak na terenówke to super

Dzidzia2008-02-07

Ogólna ocena:

10/10

polecam to auto wygodne, szybkie, bezpieczne i nie takie drogie w eksploatacji...
Opinia o układzie napędowym:
Sportowa terenówka !
Opinia o komforcie:
Godny polecenia !
Opinia o nadwoziu:
Auto dla dużej rodziny...
Opinia o układzie jezdnym:
Super auto, kto jeździł busem lub inną terenowką nie będzie dla niego żadnej różnicy oprócz mocy...

leon2016-07-28

Ogólna ocena:

10/10

koszty nie odbiegają od kosztów średniej klasy auta
Opinia o układzie napędowym:
najlepszy silnik hemi
Opinia o komforcie:
komfort
Opinia o układzie jezdnym:
lux jazda

Średnie oceny DODGE DURANGO

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak
55.56%
głosów 5
Raczej tak
33.33%
głosów 3
Trudno powiedzieć
0.00%
głosów 0
Raczej nie
11.11%
głosów 1
Nie
0.00%
głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
8.4/10
Układ kierowniczy
8.9/10
Hamulce
9.2/10
Parkowanie
7.8/10
Napęd
Elastyczność
9.3/10
Skrzynia biegów
9.3/10
Silnik
9.7/10
Przyspieszenie 0-100km
9.0/10
Przyspieszenie 60-120km
9.1/10
Przyspieszenie 80-120km
9.1/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
8.3/10
Resorowanie z obciążeniem
8.4/10
Fotele przednie
9.1/10
Fotele tylne
8.8/10
Jazda z kompletem pasażerów
8.6/10
Wyciszenie
7.6/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
9.7/10
Przestrzeń z tyłu
9.1/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
9.2/10
Bagażnik
9.0/10
Jakość materiałów i wykończenia
7.2/10
Możliwość aranżacji
8.9/10
Karoseria
9.3/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
8.8/10
Widoczność
Widoczność do przodu
7.9/10
Widocznośc do tyłu
8.2/10
Widoczność w lusterkach
8.0/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
7.1/10
Elektronika
7.1/10
Naprawy
Niezawodność
7.2/10
Koszty napraw
4.8/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Niezawodność
2
Układ jezdny
2
Komfort jazdy
1
Wnętrze
1
Napęd
1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Spalanie
3
Nic
1
Komfort jazdy
1
Wentylacja i ogrzewanie
1
Przydatne informacje

Osoby zainteresowane autem Dodge Durango brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Jeep Grand Cherokee.

Dodge Durango

Dodge Durango

Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee

Zobacz również opinie:

Dodge Durango: inne, terenowy

Dodge Durango: benzyna, benzyna+gaz

Dodge Durango: 4.7, 5.7, 5.9

Dodge Durango: 2005, 2004, 2003, 1999