Dodge Inny opinie, oceny użytkowników, Dodge Inny spalanie (strona 1)

Opinie o samochodach Dodge Inny

Liczba ocen: 1

Średnia ocena: 10.00/10

Dodge Inny spalanie (l/100km)

benzyna / gaz
diesel
miasto
-.--/-.--
11.50
trasa
-.--/-.--
7.50
cykl mieszany
-.--/-.--
9.50

Oceny DODGEA INNY

2011-02-13

Ogólna ocena:

10/10

Auto oceniam na poziomie BARDZO DOBRYM, moje potrzeby (5 osobowa rodzina i pies) są zaspokojone całkowicie. Mimo wiekowego już auta nie zmienię go na inne...
Opinia o układzie napędowym:
To nie jest silnikdo jazdy sportowej, zmiana biegów w granicach 1500 obrotów pozwala na ekonomiczną jazdę. Stabilna praca silnika to jego atut. Spalanie: Miasto 10-11 L/100km, Trasa 7-8 L/100km.
Opinia o komforcie:
Van to klasa sama w sobie, wygoda i ogromna ilość miejsca to wielki plus, niestety przy obrotach powyżej 2000 daje o sobie znać głośna praca silnika.
Opinia o nadwoziu:
Ta kategoria to sprawa bardzo elastyczna, Dodge RamVan można aranżować w dowolny sposób, więc gospodarowanie miejscem jest też bardzo dowolne. w mojej ocenie jest to poziom BARDZO DOBRY +
Opinia o układzie jezdnym:
Ogólna ocena Dobra, parkowanie to sprawa doświadczenia

Średnie oceny DODGE INNY

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak
100.00%
głosów 1
Raczej tak
0.00%
głosów 0
Trudno powiedzieć
0.00%
głosów 0
Raczej nie
0.00%
głosów 0
Nie
0.00%
głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
8.0/10
Układ kierowniczy
8.0/10
Hamulce
7.0/10
Parkowanie
7.0/10
Napęd
Elastyczność
10.0/10
Skrzynia biegów
9.0/10
Silnik
9.0/10
Przyspieszenie 0-100km
6.0/10
Przyspieszenie 60-120km
8.0/10
Przyspieszenie 80-120km
9.0/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
9.0/10
Resorowanie z obciążeniem
10.0/10
Fotele przednie
9.0/10
Fotele tylne
10.0/10
Jazda z kompletem pasażerów
9.0/10
Wyciszenie
6.0/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
10.0/10
Przestrzeń z tyłu
10.0/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
9.0/10
Bagażnik
9.0/10
Jakość materiałów i wykończenia
8.0/10
Możliwość aranżacji
10.0/10
Karoseria
10.0/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
7.0/10
Widoczność
Widoczność do przodu
10.0/10
Widocznośc do tyłu
10.0/10
Widoczność w lusterkach
10.0/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
10.0/10
Elektronika
10.0/10
Naprawy
Niezawodność
9.0/10
Koszty napraw
6.0/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Komfort jazdy
1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Nic
1
Przydatne informacje

Osoby zainteresowane autem Dodge Inny brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Suzuki SX4.

Dodge Inny

Suzuki SX4

Suzuki SX4

Najciekawsza opinia użytkownika o Dodgeu Inny

Zdjęcie użytkownika

użytkownik:

liczba głosów: 25

Dodge Inny RamVan 2500 VM 2,5TD 116KM 1999r. van

Ocena ogólna

Auto oceniam na poziomie BARDZO DOBRYM, moje potrzeby (5 osobowa rodzina i pies) są zaspokojone całkowicie. Mimo wiekowego już auta nie zmienię go na inne...

Układ napędowy

To nie jest silnikdo jazdy sportowej, zmiana biegów w granicach 1500 obrotów pozwala na ekonomiczną jazdę. Stabilna praca silnika to jego atut. Spalanie: Miasto 10-11 L/100km, Trasa 7-8 L/100km.

Widoczność

Kierowca na swym "Tronie" jeste panem wszystkiego, ocena: BARDZO DOBRY +

Komfort

Van to klasa sama w sobie, wygoda i ogromna ilość miejsca to wielki plus, niestety przy obrotach powyżej 2000 daje o sobie znać głośna praca silnika.

Nadwozie

Ta kategoria to sprawa bardzo elastyczna, Dodge RamVan można aranżować w dowolny sposób, więc gospodarowanie miejscem jest też bardzo dowolne. w mojej ocenie jest to poziom BARDZO DOBRY +

Układ jezdny

Ogólna ocena Dobra, parkowanie to sprawa doświadczenia

Naprawy

Części orginalne to istny kosmos cenowy, na szczęście istnieją zamienniki i tu jest możliwość sporego wyboru a ceny są bardzo miłe dla kieszeni.

Wentylacja i ogrzewanie

Jedna nagrzewnica niestety w czasie zimy daje ciepło w całym aucie dopiero po około 10-15min więc tu spory minus, den sam problem dotyczy klimatyzacji.

Zobacz również opinie:

Dodge Inny: van

Dodge Inny: olej napędowy

Dodge Inny: 2.5

Dodge Inny: 1999