GMC Sonoma opinie, oceny użytkowników, GMC Sonoma spalanie (strona 1)

Opinie o samochodach GMC Sonoma

Liczba ocen: 1

Średnia ocena:

10.00/10

GMC Sonoma spalanie (l/100km)

  benzyna / gaz diesel
miasto 11.00/-.-- -.--
trasa 9.00/-.-- -.--
cykl mieszany 10.00/-.-- -.--

Sonoma

OCENY GMC SONOMA


Ogólna ocena:  

10/10


Jest nieprzeciętne, bardzo oryginalne ciche, wygodne, jeździ się bezpiecznie i przyjemnie. Na dłuższych trasach jednak męczy, bo podskakuje. Większe rzeczy trzeba przewozić na pace - w kabinie niewiele się mieści. Aha, bardzo dobre oryginalne radio, głośniki (4) Wg mnie pali raczej pr...
Opinia o układzie napędowym:
auto dla "cierpliwych", jak to pick-up rozpędza się dość powoli
Opinia o komforcie:
po równych drogach, których brak w polandzie, jeździ się super, płynnie i cicho, na dziurach podskakuje - szczególnie tył. aha, jeżdżę autem bez obciążenia zazwyczaj - z ciężarem na pace na pewno byłoby lepiej
Opinia o nadwoziu:
kabina super wygodna - miejsce na bagaż niestety na pace, bo kabina 2-osobowa
Opinia o układzie jezdnym:
ok. na równych drogach super, na koleinach buja - oryginalne opony 235. twardy, na dziurach trzęsie
» pełna opinia
 
1 z 1
 


ŚREDNIE OCENY GMC SONOMA

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak 100.00% głosów 1
Raczej tak 0.00% głosów 0
Trudno powiedzieć 0.00% głosów 0
Raczej nie 0.00% głosów 0
Nie 0.00% głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
8.0/10
Układ kierowniczy
8.0/10
Hamulce
10.0/10
Parkowanie
7.0/10
Napęd
Elastyczność
9.0/10
Skrzynia biegów
10.0/10
Silnik
9.0/10
Przyspieszenie 0-100km
6.0/10
Przyspieszenie 60-120km
6.0/10
Przyspieszenie 80-120km
6.0/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
7.0/10
Resorowanie z obciążeniem
7.0/10
Fotele przednie
10.0/10
Fotele tylne
0.0/10
Jazda z kompletem pasażerów
9.0/10
Wyciszenie
8.0/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
8.0/10
Przestrzeń z tyłu
0.0/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
8.0/10
Bagażnik
8.0/10
Jakość materiałów i wykończenia
10.0/10
Możliwość aranżacji
9.0/10
Karoseria
9.0/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
10.0/10
Widoczność
Widoczność do przodu
10.0/10
Widocznośc do tyłu
7.0/10
Widoczność w lusterkach
10.0/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
10.0/10
Elektronika
10.0/10
Naprawy
Niezawodność
10.0/10
Koszty napraw
8.0/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Komfort jazdy 1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?

PRZYDATNE INFORMACJE

Osoby zainteresowane autem GMC Sonoma brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Renault Twingo.

  GMC

  Sonoma

  Renault

  Twingo

Najciekawsza opinia użytkownika o GMC Sonoma

Zdjęcie użytkownika

użytkownik:

liczba głosów: 22

GMC Sonoma sls 2200 2.2 120KM 2003r. pick-up

Ocena ogólna
Jest nieprzeciętne, bardzo oryginalne ciche, wygodne, jeździ się bezpiecznie i przyjemnie. Na dłuższych trasach jednak męczy, bo podskakuje. Większe rzeczy trzeba przewozić na pace - w kabinie niewiele się mieści. Aha, bardzo dobre oryginalne radio, głośniki (4) Wg mnie pali raczej przyzwoicie - nawet 8l/100 przy spokojnej jeździe. Koszt części taki jak np. do starszego focusa - sprawdziłem to przed zakupem, bo obawiałem się, że będą droższe i niedostępne. Tymczasem wszystko jest i ceny ok. błyskawicznie działa ogrzewanie i klima

Układ napędowy
auto dla "cierpliwych", jak to pick-up rozpędza się dość powoli

Widoczność
auto jest wbrew pozorom "małe" (wielkość nowej corolli), widoczność b.dobra, jednak parkowanie jest nieco trudniejsze niż osobówką ze względu na dość duży promień skrętu. Za to widoczność "z góry" jest lepsza

Komfort
po równych drogach, których brak w polandzie, jeździ się super, płynnie i cicho, na dziurach podskakuje - szczególnie tył. aha, jeżdżę autem bez obciążenia zazwyczaj - z ciężarem na pace na pewno byłoby lepiej

Nadwozie
kabina super wygodna - miejsce na bagaż niestety na pace, bo kabina 2-osobowa

Układ jezdny
ok. na równych drogach super, na koleinach buja - oryginalne opony 235. twardy, na dziurach trzęsie

Naprawy
na razie nic się nie działo - poprzedni właściciel bardzo dbał o auto ale wymieniał tylko elementy eksloatacyjne: płyny, filtry, klocki

Wentylacja i ogrzewanie
rewelacja - nigy nie miałem auta, które tak sybko się nagrzewa w zimie czy chłodzi w lecie. Pod tym względem to najwygodniejsze auto jakim jeździłem!

Elektryka/elektronika
do tej pory wszystko ok

Pełna opinia o GMC Sonoma sls 2200 2.2 120KM 2003r. pick-up »

Zobacz również opinie:

GMC Sonoma: pick-up

GMC Sonoma: benzyna

GMC Sonoma: 2.2

GMC Sonoma: 2003