Honda Legend opinie, oceny użytkowników, Honda Legend spalanie (strona 1)

Opinie o samochodach Honda Legend

Liczba ocen: 5

Średnia ocena:

9.40/10

Honda Legend spalanie (l/100km)

  benzyna / gaz diesel
miasto 13.00/16.00 -.--
trasa 10.00/10.90 -.--
cykl mieszany 12.00/13.03 -.--

Legend

OCENY HONDY LEGEND


Ogólna ocena:  

10/10



Opinia o układzie napędowym:
Jak sie wciśnie pedal gazu ze świateł no to niejedni sie mogą pomylić. aa wrazie kupna takiego samochodu ze skrzynią automatyczną polecam podjechać do kogoś kto sie zajmuje takimi skrzyniami żeby sprawdzili bo koszt naprawy może siegnąć nawet polowe ceny tego auta. przy kupnie na umowie...
Opinia o komforcie:
hm... moim zdaniem czy jest komplet czy nie auto zachowuje sie tak samo wiadomo przyspieszenie spada
Opinia o nadwoziu:
no można poczuć sie jak w limuzynie, a co do bagarznika jest spory tylko jak sie niema np. butli gazowej ;)
Opinia o układzie jezdnym:
Legend prowadzi sie przecudnie klei sie drogi w zakretach, wspomaganie jest b.d. hmm... hamulce niesą najmocniejszą stroną tego auta. parkowanie są rzadko problemy.
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

10/10



Opinia o nadwoziu:
Ponadczasowa linia nadwozia.
Opinia o układzie jezdnym:
Bardzo dobrze trzyma się drogi.
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

9/10



Ogólna ocena:  

9/10


 
1 z 1
 


ŚREDNIE OCENY HONDA LEGEND

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak 80.00% głosów 4
Raczej tak 20.00% głosów 1
Trudno powiedzieć 0.00% głosów 0
Raczej nie 0.00% głosów 0
Nie 0.00% głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
9.4/10
Układ kierowniczy
8.6/10
Hamulce
6.6/10
Parkowanie
7.6/10
Napęd
Elastyczność
9.6/10
Skrzynia biegów
8.6/10
Silnik
9.6/10
Przyspieszenie 0-100km
8.4/10
Przyspieszenie 60-120km
9.0/10
Przyspieszenie 80-120km
9.2/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
8.4/10
Resorowanie z obciążeniem
8.6/10
Fotele przednie
9.0/10
Fotele tylne
7.8/10
Jazda z kompletem pasażerów
7.8/10
Wyciszenie
9.6/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
9.6/10
Przestrzeń z tyłu
8.0/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
9.0/10
Bagażnik
8.6/10
Jakość materiałów i wykończenia
9.2/10
Możliwość aranżacji
7.8/10
Karoseria
9.8/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
8.2/10
Widoczność
Widoczność do przodu
9.4/10
Widocznośc do tyłu
7.0/10
Widoczność w lusterkach
9.6/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
2.0/10
Elektronika
1.6/10
Naprawy
Niezawodność
2.0/10
Koszty napraw
1.4/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Komfort jazdy 2
Niezawodność 1
Spalanie 1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Wentylacja i ogrzewanie 1
Nic 1

PRZYDATNE INFORMACJE

Osoby zainteresowane autem Honda Legend brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Toyota Avalon.

  Honda

  Legend

  Toyota

  Avalon

Zobacz również opinie:

Honda Legend: coupe, sedan (limuzyna)

Honda Legend: benzyna, benzyna+gaz

Honda Legend: 3.2, 3.5

Honda Legend: 1999, 1994, 1993, 1992