Hyundai H-1 opinie, oceny użytkowników, Hyundai H-1 spalanie (strona 1)

Opinie o samochodach Hyundai H-1

Liczba ocen: 8

Średnia ocena: 8.38/10

Hyundai H-1 spalanie (l/100km)

benzyna / gaz
diesel
miasto
-.--/-.--
10.00
trasa
-.--/-.--
7.50
cykl mieszany
-.--/-.--
8.30

Oceny HYUNDAIA H-1

Błażej2016-01-05

Ogólna ocena:

9/10

Witam Auto Posiadam od dokladnie roku miałem już styczność z tym modelem bo jezdził nim ktoś z rodziny wiec kupilismy 2 taki model . idealny na trasy autostrada to to co H1 uwielbia cieżko nim jechać mniej niż 140 ma bardzo mocny silnik i nie jedna osobóka nie da mu rady a jakie jest d...

Marek2008-11-10

Ogólna ocena:

9/10

Kiedyś go sprzedam i kupię następny - tylko nowszy. Nieoceniony. Raz jest vanem, raz busem, camperem i ciężarówką. Mam jeszcze Hondę Civic i Opla Vectrę, ale rodzina najczęściej wybiera jazdę H-200.
Opinia o układzie napędowym:
Przydałoby się parę koni więcej.
Opinia o komforcie:
Zawieszenie jest przeznaczone dla dużych obciążeń, na wybojach trzęsie, na dobrej drodze jest super.
Opinia o układzie jezdnym:
Prowadzi się znakomicie. Brak przechyłu na zakrętach. Bardzo dobrze trzyma kierunek jazdy. Podczas bardzo długich tras zmęczenie nastepuje póżno.

2011-02-13

Ogólna ocena:

9/10

Ocena bardzo dobra.Konkurencja nie dorównuje pod każdym względem.Dobre blachy w ocynku,mechanika wzorowa,ekonomika wysoka.
Opinia o układzie napędowym:
To nie jest wyścigowka.
Opinia o komforcie:
Dobry komfort jazdy jak na busa
Opinia o nadwoziu:
Dobrze wykonany i z dobrych materiałów
Opinia o układzie jezdnym:
Bardzo dobry i niezawodny samochód.Silnik na rozrządzie łańcuchowym niezniszczalny,twarde blachy ocynkowane,pojemny i mało pali-poza miastem 7L/100.Niezawodny,wart kupna.H-1 to licencja Mitsubishi

Maciek2008-12-08

Ogólna ocena:

8/10


Opinia o układzie napędowym:
Całkiem nieżle, nie jest to osobówka, ale sobie radzi. Jeszcze jakby go ztuningować na 120KM byłoby super
Opinia o komforcie:
Nic tylko jeździć, gdyby tylko był trochę ciższy silnik
Opinia o nadwoziu:
Jedyne co mi brakuje to brak schowków na drobiazgi
Opinia o układzie jezdnym:
Odniesienie mogę mieć do C25 i Vito (tylko takimi busami wcześniej prowadziłem) i wypada nieźle

2012-03-19

Ogólna ocena:

10/10

Świetne auto, prowadzenie i nie tylko znakomite - auto jeździ zarówno w trasach (czasem długich: PL-Grecja-PL) jak i po mieście - duże lusterka, czyli żadnego problemu z parkowaniem, klimatyzacja, ABS - świetnie się sprawdza. Silnik rewelacja - 140 KM nawet w rumuńskich Karpatach z dużym ...

Średnie oceny HYUNDAI H-1

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak
62.50%
głosów 5
Raczej tak
25.00%
głosów 2
Trudno powiedzieć
12.50%
głosów 1
Raczej nie
0.00%
głosów 0
Nie
0.00%
głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
8.8/10
Układ kierowniczy
8.5/10
Hamulce
7.8/10
Parkowanie
8.0/10
Napęd
Elastyczność
8.0/10
Skrzynia biegów
7.6/10
Silnik
8.6/10
Przyspieszenie 0-100km
7.8/10
Przyspieszenie 60-120km
8.3/10
Przyspieszenie 80-120km
8.1/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
7.0/10
Resorowanie z obciążeniem
8.1/10
Fotele przednie
8.9/10
Fotele tylne
8.3/10
Jazda z kompletem pasażerów
8.3/10
Wyciszenie
7.3/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
9.0/10
Przestrzeń z tyłu
9.3/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
9.4/10
Bagażnik
9.0/10
Jakość materiałów i wykończenia
8.0/10
Możliwość aranżacji
7.9/10
Karoseria
8.1/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
8.4/10
Widoczność
Widoczność do przodu
9.4/10
Widocznośc do tyłu
8.4/10
Widoczność w lusterkach
9.1/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
8.9/10
Elektronika
9.3/10
Naprawy
Niezawodność
8.4/10
Koszty napraw
5.9/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Nadwozie
2
Napęd
2
Komfort jazdy
1
Wnętrze
1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Napęd
2
Spalanie
1
Inne
1
Nic
1
Przydatne informacje

Osoby zainteresowane autem Hyundai H-1 brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Volkswagen Transporter.

Hyundai H-1

Volkswagen Transporter

Volkswagen Transporter

Zobacz również opinie:

Hyundai H-1: bus, mini-van, van

Hyundai H-1: olej napędowy, turbo diesel

Hyundai H-1: 2.5

Hyundai H-1: 2008, 2007, 2005, 2001, 1998