Isuzu Trooper opinie, oceny użytkowników, Isuzu Trooper spalanie (strona 1)

Opinie o samochodach Isuzu Trooper

Liczba ocen: 7

Średnia ocena:

7.86/10

Isuzu Trooper spalanie (l/100km)

  benzyna / gaz diesel
miasto 20.50/22.00 11.75
trasa 12.00/13.50 9.75
cykl mieszany 17.25/18.75 10.75

Trooper

OCENY ISUZU TROOPER


Ogólna ocena:  

7/10


Solidne, terenowe auto z niezłym komfortem i możliwościami jezdnymi.
Opinia o układzie napędowym:
Silnik dość elastytczny. Zimne 4 cylindry klekoczą, ale po rozgrzaniu jest dużo lepiej. Dobra współpraca ze skrzynią biegów. Dość dobra dynamika na wysokich biegach.
Opinia o komforcie:
Zawieszenie niezłe jak na terenowy samochód. Nie dobija na nierównościach. Wyciszenie dobre przy ciepłym silniku do 120 km/h. Fotele mogłyby być nieco wygodniejsze.
Opinia o nadwoziu:
Dużo miejsca z przodu i z tyłu. Wystarczająca liczba schowków. Bardzo obszerne wnętrze. Dość dobra jakość materiałów. Niezłe zabezpieczenie karoserii. Duża mozliwość aranżacji i niezła dostępność przełączników.
Opinia o układzie jezdnym:
Stosunkowo dobrze trzyma się nawierzchni na oponach Pirelli A/T. Dość miękkie zawieszenie. Lekko przechyla się na zakretach. Nie dobija na nierównościach. Dość precyzyjny układ kierowniczy z dobrą mocą wspomagania.
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

8/10


turbina na zwyklym gazie miala tak zwanom dzire zero przyspieszenia jedynie zalorzyc sekwencje lawowom to bedzie chodzilo durzo lepiej na gazie
Opinia o układzie napędowym:
jezdzilem cztery lata jednego roku zrobilem 120 tys .km.aby olej wymiana cbyla co miesiac i jazda dalej bardzo mala awaryjnosc minus byl dlamnie troszke zawolne przyspieszenie inni zimom przychodzili zeby im odpalic na lince a moj -25 i odpalal tykniecie jak na gazie tak na paliwie
Opinia o komforcie:
zawieszenie bajka bo z przodu drazki skretne jak chcialem wysoko tak mialem {bo morzna bylo regulowac samemu jak ktos umial}
Opinia o nadwoziu:
blacha jak dzwon chyba ocyn moja wersia byla na 4 kola naped to rama byla zmacniana
Opinia o układzie jezdnym:
wiadomo to jest bus inaczej sie jezdzi niz osobowkom ale spoma 4 kola naped jak troperze ladowny jak ciagnik rolniczy po zalaczeniu napedow
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

5/10


auto malo popularne-brak informacji technicznych , serwisow
Opinia o układzie jezdnym:
Auto bardzo wygodne ,dobrze wyposażone, bez awaryjne, dynamika jak na klasę terenową dobra( nie mylić z SUV).Układ kierownicz wspomagany komfortowo ,ale daje poczucie tego co się dzieje z kołami.Hamulce dobre ,cztery olbrzymie tarcze wystarczajace do efektywnego zatrzymania ponad 2 tonowego p...
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

9/10



Opinia o układzie napędowym:
To nie rajdówka...
Opinia o komforcie:
Po prostu terenówka...
Opinia o nadwoziu:
Powtarzam się... Terenowka...
Opinia o układzie jezdnym:
Polecam!
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

10/10


 
1 2 z 2


ŚREDNIE OCENY ISUZU TROOPER

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak 71.43% głosów 5
Raczej tak 28.57% głosów 2
Trudno powiedzieć 0.00% głosów 0
Raczej nie 0.00% głosów 0
Nie 0.00% głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
8.7/10
Układ kierowniczy
9.3/10
Hamulce
8.9/10
Parkowanie
8.7/10
Napęd
Elastyczność
8.1/10
Skrzynia biegów
9.4/10
Silnik
8.4/10
Przyspieszenie 0-100km
7.4/10
Przyspieszenie 60-120km
7.6/10
Przyspieszenie 80-120km
7.1/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
8.0/10
Resorowanie z obciążeniem
8.6/10
Fotele przednie
8.4/10
Fotele tylne
7.4/10
Jazda z kompletem pasażerów
8.9/10
Wyciszenie
6.4/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
9.3/10
Przestrzeń z tyłu
8.9/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
8.1/10
Bagażnik
9.1/10
Jakość materiałów i wykończenia
7.6/10
Możliwość aranżacji
7.6/10
Karoseria
8.0/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
8.4/10
Widoczność
Widoczność do przodu
9.6/10
Widocznośc do tyłu
8.9/10
Widoczność w lusterkach
8.7/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
5.6/10
Elektronika
4.9/10
Naprawy
Niezawodność
4.7/10
Koszty napraw
3.7/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Widoczność 1
Napęd 1
Niezawodność 1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Spalanie 1

PRZYDATNE INFORMACJE

Osoby zainteresowane autem Isuzu Trooper brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Mitsubishi Pajero.

  Isuzu

  Trooper

  Mitsubishi

  Pajero

Zobacz również opinie:

Isuzu Trooper: kombi, terenowy

Isuzu Trooper: olej napędowy, turbo diesel, benzyna+gaz

Isuzu Trooper: 2.0, 2.6, 2.8, 3.0

Isuzu Trooper: 2000, 1991, 1990, 1989