Lada 110 opinie, oceny użytkowników, Lada 110 spalanie (strona 1)

Opinie o samochodach Lada 110

Liczba ocen: 6

Średnia ocena:

6.33/10

Lada 110 spalanie (l/100km)

  benzyna / gaz diesel
miasto 7.43/9.27 -.--
trasa 5.50/8.07 -.--
cykl mieszany 6.77/8.70 -.--

110

OCENY LADY 110


Ogólna ocena:  

7/10


Ten samochod w pelni zaspakaja moje potrzeby.Jest przestronny , wygodny a przy tym sa niskie koszty eksploatacji. Jedna wada jest to ze nie posiada klimatyzacji.
Opinia o układzie napędowym:
Silnik bardzo dobry oszczedny i w miare elastyczny. W pelni zaspakaja moje potrzeby.
Opinia o komforcie:
Przestronny . Duzo miejsca z przodu jak i na tylnim siedzeniu z powodzeniem mieszcza sie trzy dorosle osoby.
Opinia o nadwoziu:
Przestrony. Jakosc materialow wykonczeniowych miernej jakosci. Jeden schowek wpelni nie zadawala. Zabezpieczenie antykorozyjne slabej jakosci.
Opinia o układzie jezdnym:
Samocod wygodny przestronny z duzym bagaznikiem. Niskie koszty eksploatacji. Niskie koszty czesci zamiennych.
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

5/10


Na początku co miesiąć coś musiałem przy niej zrobić, no ale takie są uroki kupienia używanego samochodu. Jak się wyrobiłem to ogólnie samochód dość oszczędny. Cały czas jeźdze na gazie i prawie zawsze pali tyle samo 10.5 lpg/100km. Jak coś przy niej wymieniałem to sobie zapisywa...
Opinia o układzie napędowym:
Powyżej 140 bardzo opornie przyspiesza.
Opinia o układzie jezdnym:
Brak wspomagania, mały skręt.
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

9/10



Ogólna ocena:  

5/10



Ogólna ocena:  

8/10


 
1 2 z 2


ŚREDNIE OCENY LADA 110

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak 50.00% głosów 3
Raczej tak 16.67% głosów 1
Trudno powiedzieć 16.67% głosów 1
Raczej nie 0.00% głosów 0
Nie 16.67% głosów 1
Układ jezdny
Prowadzenie auta
6.7/10
Układ kierowniczy
6.5/10
Hamulce
6.5/10
Parkowanie
6.8/10
Napęd
Elastyczność
7.8/10
Skrzynia biegów
7.3/10
Silnik
8.0/10
Przyspieszenie 0-100km
7.2/10
Przyspieszenie 60-120km
7.2/10
Przyspieszenie 80-120km
7.7/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
7.2/10
Resorowanie z obciążeniem
6.7/10
Fotele przednie
8.5/10
Fotele tylne
7.3/10
Jazda z kompletem pasażerów
6.7/10
Wyciszenie
5.0/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
7.3/10
Przestrzeń z tyłu
6.0/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
6.2/10
Bagażnik
9.0/10
Jakość materiałów i wykończenia
4.2/10
Możliwość aranżacji
6.3/10
Karoseria
5.5/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
8.8/10
Widoczność
Widoczność do przodu
8.8/10
Widocznośc do tyłu
7.8/10
Widoczność w lusterkach
7.8/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
3.2/10
Elektronika
3.2/10
Naprawy
Niezawodność
3.0/10
Koszty napraw
2.8/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Komfort jazdy 2
Niezawodność 1
Spalanie 1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Nic 2
Nadwozie 1
Awaryjność 1

PRZYDATNE INFORMACJE

Osoby zainteresowane autem Lada 110 brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Skoda Felicia.

  Lada

  110

  Skoda

  Felicia

Zobacz również opinie:

Lada 110: hatchback, sedan (limuzyna)

Lada 110: benzyna, benzyna+gaz

Lada 110: 1.5

Lada 110: 2000, 1999, 1998