Lada 110 opinie, oceny użytkowników, Lada 110 spalanie (strona 1)

Opinie o samochodach Lada 110

Liczba ocen: 6

Średnia ocena: 6.33/10

Lada 110 spalanie (l/100km)

benzyna / gaz
diesel
miasto
7.43/9.27
-.--
trasa
5.50/8.07
-.--
cykl mieszany
6.77/8.70
-.--

Oceny LADY 110

2010-02-18

Ogólna ocena:

7/10

Ten samochod w pelni zaspakaja moje potrzeby.Jest przestronny , wygodny a przy tym sa niskie koszty eksploatacji. Jedna wada jest to ze nie posiada klimatyzacji.
Opinia o układzie napędowym:
Silnik bardzo dobry oszczedny i w miare elastyczny. W pelni zaspakaja moje potrzeby.
Opinia o komforcie:
Przestronny . Duzo miejsca z przodu jak i na tylnim siedzeniu z powodzeniem mieszcza sie trzy dorosle osoby.
Opinia o nadwoziu:
Przestrony. Jakosc materialow wykonczeniowych miernej jakosci. Jeden schowek wpelni nie zadawala. Zabezpieczenie antykorozyjne slabej jakosci.
Opinia o układzie jezdnym:
Samocod wygodny przestronny z duzym bagaznikiem. Niskie koszty eksploatacji. Niskie koszty czesci zamiennych.

Darek2008-02-10

Ogólna ocena:

5/10

Na początku co miesiąć coś musiałem przy niej zrobić, no ale takie są uroki kupienia używanego samochodu. Jak się wyrobiłem to ogólnie samochód dość oszczędny. Cały czas jeźdze na gazie i prawie zawsze pali tyle samo 10.5 lpg/100km. Jak coś przy niej wymieniałem to sobie zapisywa...
Opinia o układzie napędowym:
Powyżej 140 bardzo opornie przyspiesza.
Opinia o układzie jezdnym:
Brak wspomagania, mały skręt.

2011-02-16

Ogólna ocena:

9/10

2008-03-27

Ogólna ocena:

8/10

Średnie oceny LADA 110

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak
50.00%
głosów 3
Raczej tak
16.67%
głosów 1
Trudno powiedzieć
16.67%
głosów 1
Raczej nie
0.00%
głosów 0
Nie
16.67%
głosów 1
Układ jezdny
Prowadzenie auta
6.7/10
Układ kierowniczy
6.5/10
Hamulce
6.5/10
Parkowanie
6.8/10
Napęd
Elastyczność
7.8/10
Skrzynia biegów
7.3/10
Silnik
8.0/10
Przyspieszenie 0-100km
7.2/10
Przyspieszenie 60-120km
7.2/10
Przyspieszenie 80-120km
7.7/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
7.2/10
Resorowanie z obciążeniem
6.7/10
Fotele przednie
8.5/10
Fotele tylne
7.3/10
Jazda z kompletem pasażerów
6.7/10
Wyciszenie
5.0/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
7.3/10
Przestrzeń z tyłu
6.0/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
6.2/10
Bagażnik
9.0/10
Jakość materiałów i wykończenia
4.2/10
Możliwość aranżacji
6.3/10
Karoseria
5.5/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
8.8/10
Widoczność
Widoczność do przodu
8.8/10
Widocznośc do tyłu
7.8/10
Widoczność w lusterkach
7.8/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
3.2/10
Elektronika
3.2/10
Naprawy
Niezawodność
3.0/10
Koszty napraw
2.8/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Komfort jazdy
2
Spalanie
1
Niezawodność
1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Nic
2
Awaryjność
1
Nadwozie
1
Przydatne informacje

Osoby zainteresowane autem Lada 110 brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Skoda Felicia.

Lada 110

Lada 110

Skoda Felicia

Skoda Felicia

Zobacz również opinie:

Lada 110: hatchback, sedan (limuzyna)

Lada 110: benzyna, benzyna+gaz

Lada 110: 1.5

Lada 110: 2000, 1999, 1998