Lexus IS250 opinie, oceny użytkowników, Lexus IS250 spalanie (strona 1)

Opinie o samochodach Lexus IS250

Liczba ocen: 2

Średnia ocena:

10.00/10

Lexus IS250 spalanie (l/100km)

  benzyna / gaz diesel
miasto 14.00/-.-- -.--
trasa 8.30/-.-- -.--
cykl mieszany 12.10/-.-- -.--

IS250

OCENY LEXUSA IS250


Ogólna ocena:  

10/10


Bez jakichkolwiek zarzutów. Szczerze gorąco polecam.
Opinia o układzie napędowym:
Zależy co i kto woli, mógł być szybszy ;), niestety IS350 w Polsce jest nie dostępny a ISF jeszcze nie był w sprzedaży jak kupowałem autko.
Opinia o komforcie:
Rewelacyjne wyciszenie.
Opinia o nadwoziu:
Przednie miejsca bardzo komfortowe, z tyłu jak ktoś ma powyżej 190 cm wzrostu to będzie miał problem. Dużo ludzi narzeka na mały bagażnik, jak komu mało miejsca to niech kupi ciężarówkę.
Opinia o układzie jezdnym:
Doskonały
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

10/10



Opinia o układzie napędowym:
przy jezdzie spokojnej w miescie - cisza, poza miastem slychac tyko opony, jak sie przycisnie to pomruk V6
Opinia o komforcie:
z tyłu dla wysokich osob moze byc ciasniej
Opinia o układzie jezdnym:
czujki z przodu i z tyłu ale widocznosc troche ogranicza manewry
» pełna opinia
 
1 z 1
 


ŚREDNIE OCENY LEXUS IS250

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak 100.00% głosów 2
Raczej tak 0.00% głosów 0
Trudno powiedzieć 0.00% głosów 0
Raczej nie 0.00% głosów 0
Nie 0.00% głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
10.0/10
Układ kierowniczy
9.5/10
Hamulce
9.5/10
Parkowanie
9.0/10
Napęd
Elastyczność
10.0/10
Skrzynia biegów
10.0/10
Silnik
10.0/10
Przyspieszenie 0-100km
9.5/10
Przyspieszenie 60-120km
9.5/10
Przyspieszenie 80-120km
9.5/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
9.5/10
Resorowanie z obciążeniem
9.5/10
Fotele przednie
10.0/10
Fotele tylne
9.0/10
Jazda z kompletem pasażerów
8.5/10
Wyciszenie
10.0/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
9.0/10
Przestrzeń z tyłu
7.5/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
10.0/10
Bagażnik
8.0/10
Jakość materiałów i wykończenia
10.0/10
Możliwość aranżacji
8.0/10
Karoseria
10.0/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
10.0/10
Widoczność
Widoczność do przodu
9.5/10
Widocznośc do tyłu
8.5/10
Widoczność w lusterkach
10.0/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
10.0/10
Elektronika
10.0/10
Naprawy
Niezawodność
10.0/10
Koszty napraw
8.5/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Komfort jazdy 1
Inne 1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Nic 1

PRZYDATNE INFORMACJE

Osoby zainteresowane autem Lexus IS250 brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Mazda 6.

  Lexus

  IS250

  Mazda

  6

Zobacz również opinie:

Lexus IS250: hatchback, sedan (limuzyna)

Lexus IS250: benzyna

Lexus IS250: 0.6, 0.65, 0.7, 0.8, 0.9, 1.0, 1.1, 1.2, 1.3, 1.4, 1.5, 1.6, 1.7, 1.8, 1.9, 2.0, 2.1, 2.2, 2.3, 2.4, 2.5, 2.6, 2.7, 2.8, 2.9, 3.0, 3.1, 3.2, 3.3, 3.4, 3.5, 3.6, 3.7, 3.8, 3.9, 4.0, 4.1, 4.2, 4.3, 4.4, 4.5, 4.6, 4.7, 4.8, 4.9, 5.0, 5.1, 5.2, 5.3, 5.4, 5.5, 5.6, 5.7, 5.8, 5.9, 6.0, 6.1, 6.2, 6.3, 6.4, 6.5, 6.6, 6.7, 6.8, 6.9, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4, 7.5, 7.6, 7.7, 7.8, 7.9, 8.0

Lexus IS250: 2009, 2008