Lincoln Navigator opinie, oceny użytkowników, Lincoln Navigator spalanie (strona 1)

Opinie o samochodach Lincoln Navigator

Liczba ocen: 2

Średnia ocena:

9.50/10

Lincoln Navigator spalanie (l/100km)

  benzyna / gaz diesel
miasto 17.65/18.60 -.--
trasa 15.25/16.25 -.--
cykl mieszany 16.15/18.00 -.--

Navigator

OCENY LINCOLNA NAVIGATOR


Ogólna ocena:  

9/10


rewelacja dla pasjonatów.
Opinia o układzie napędowym:
Świetnie radzi sobie zarówno w mieście jak i na autostradzie. Skrzynia biegów trochę szarpie przy zmianie przełożeń ale bez tragedii. Przyspieszenie całkiem przyzwoite.
Opinia o komforcie:
Ekskluzywny dostawczak. Czy ma pasażerów czy nie komfort jazdy pozostaje na wysokim poziomie. Gorzej z wyciszeniem. Powyżej 120 km/h raczej głośny.
Opinia o nadwoziu:
Wszędzie dużo miejsca ale materiały typowe dla amerykańskich aut - trzeszczący plastik.
Opinia o układzie jezdnym:
Parkowanie tak dużym samochodem jest zawsze wyzwaniem. Na moją niższą ocenę wpływa fakt że auto nie posiada kamery cofania (!), oraz czujniki parkowania czasem lubią nie zadziałać. Poza tym cała reszta rewelacja.
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

10/10



Opinia o układzie napędowym:
nic dodac nic ujac
Opinia o komforcie:
jak u gory
Opinia o nadwoziu:
u gory
Opinia o układzie jezdnym:
autko pali 16 litrow gazu bezawaryjne i bardzo wygodne poprostu plynie polecam konfort maxsymalny wiecej szczegolow na emieil bodzio198315@wp.pl
» pełna opinia
 
1 z 1
 


ŚREDNIE OCENY LINCOLN NAVIGATOR

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak 100.00% głosów 2
Raczej tak 0.00% głosów 0
Trudno powiedzieć 0.00% głosów 0
Raczej nie 0.00% głosów 0
Nie 0.00% głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
10.0/10
Układ kierowniczy
10.0/10
Hamulce
9.5/10
Parkowanie
8.0/10
Napęd
Elastyczność
10.0/10
Skrzynia biegów
9.5/10
Silnik
10.0/10
Przyspieszenie 0-100km
9.5/10
Przyspieszenie 60-120km
9.5/10
Przyspieszenie 80-120km
9.5/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
9.0/10
Resorowanie z obciążeniem
10.0/10
Fotele przednie
10.0/10
Fotele tylne
8.5/10
Jazda z kompletem pasażerów
10.0/10
Wyciszenie
8.5/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
10.0/10
Przestrzeń z tyłu
10.0/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
9.5/10
Bagażnik
10.0/10
Jakość materiałów i wykończenia
8.5/10
Możliwość aranżacji
9.0/10
Karoseria
10.0/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
9.5/10
Widoczność
Widoczność do przodu
10.0/10
Widocznośc do tyłu
6.5/10
Widoczność w lusterkach
9.5/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
9.0/10
Elektronika
9.5/10
Naprawy
Niezawodność
9.5/10
Koszty napraw
3.0/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Napęd 1
Komfort jazdy 1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Nic 1
Wnętrze 1

PRZYDATNE INFORMACJE

Osoby zainteresowane autem Lincoln Navigator brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Mazda CX7.

  Lincoln

  Navigator

  Mazda

  CX7

Zobacz również opinie:

Lincoln Navigator: terenowy

Lincoln Navigator: benzyna+gaz

Lincoln Navigator: 5.4

Lincoln Navigator: 2005, 2003