Mazda CX9 opinie, oceny użytkowników, Mazda CX9 spalanie benzyna+gaz (strona 1)

Opinie o samochodach Mazda CX9

benzyna+gaz

Liczba ocen: 1

Średnia ocena:

7.00/10

Mazda CX9 spalanie (l/100km)

  benzyna / gaz diesel
miasto 16.00/18.00 -.--
trasa 14.00/15.00 -.--
cykl mieszany 15.00/17.00 -.--

CX9

OCENY MAZDY CX9


Ogólna ocena:  

7/10


Bardzo fajny SUV. Niestety hamulce strasznie mnie denerwują. Generalnie patrząc na cenę, to nie ma na rynku konkurenta na ten moment.
Opinia o układzie napędowym:
skrzynia automatyczna chce jeździć cały czas na 6 biegu. To mnie bardzo denerwuje bo przy 40 km/h wchodzi szóstka i tak jakoś dziwnie jest.
Opinia o komforcie:
komfort jest naprawdę dobry.
Opinia o nadwoziu:
wykończenie wnętrza i jego organizacja bardzo dobre.
Opinia o układzie jezdnym:
hamulce chyba są przeznaczone do innego modelu. Od prawie 20 tys. km mam z nimi problem. Tarcze bardzo mocno "biją". Serwis twierdzi ,że jest ok. Auto było kupione u dealera Mazdy i jest na niego jeszcze gwarancja, a więc będzie walka :-)
» pełna opinia
 
1 z 1
 


ŚREDNIE OCENY MAZDA CX9

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak 0.00% głosów 0
Raczej tak 100.00% głosów 1
Trudno powiedzieć 0.00% głosów 0
Raczej nie 0.00% głosów 0
Nie 0.00% głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
5.0/10
Układ kierowniczy
10.0/10
Hamulce
1.0/10
Parkowanie
10.0/10
Napęd
Elastyczność
5.0/10
Skrzynia biegów
4.0/10
Silnik
8.0/10
Przyspieszenie 0-100km
8.0/10
Przyspieszenie 60-120km
6.0/10
Przyspieszenie 80-120km
6.0/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
9.0/10
Resorowanie z obciążeniem
10.0/10
Fotele przednie
10.0/10
Fotele tylne
10.0/10
Jazda z kompletem pasażerów
10.0/10
Wyciszenie
10.0/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
10.0/10
Przestrzeń z tyłu
10.0/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
10.0/10
Bagażnik
10.0/10
Jakość materiałów i wykończenia
10.0/10
Możliwość aranżacji
9.0/10
Karoseria
10.0/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
10.0/10
Widoczność
Widoczność do przodu
10.0/10
Widocznośc do tyłu
8.0/10
Widoczność w lusterkach
10.0/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
10.0/10
Elektronika
10.0/10
Naprawy
Niezawodność
10.0/10
Koszty napraw
5.0/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Komfort jazdy 1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Inne 1

PRZYDATNE INFORMACJE

Osoby zainteresowane autem Mazda CX9 brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Mazda CX7.

  Mazda

  CX9

  Mazda

  CX7

Zobacz również opinie:

Mazda CX9: mini-van, terenowy, van

Mazda CX9: benzyna, benzyna+gaz

Mazda CX9: 0.6, 0.65, 0.7, 0.8, 0.9, 1.0, 1.1, 1.2, 1.3, 1.4, 1.5, 1.6, 1.7, 1.8, 1.9, 2.0, 2.1, 2.2, 2.3, 2.4, 2.5, 2.6, 2.7, 2.8, 2.9, 3.0, 3.1, 3.2, 3.3, 3.4, 3.5, 3.6, 3.7, 3.8, 3.9, 4.0, 4.1, 4.2, 4.3, 4.4, 4.5, 4.6, 4.7, 4.8, 4.9, 5.0, 5.1, 5.2, 5.3, 5.4, 5.5, 5.6, 5.7, 5.8, 5.9, 6.0, 6.1, 6.2, 6.3, 6.4, 6.5, 6.6, 6.7, 6.8, 6.9, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4, 7.5, 7.6, 7.7, 7.8, 7.9, 8.0

Mazda CX9: 2010, 2009, 2008, 2007