Mitsubishi Endevour opinie, oceny użytkowników, Mitsubishi Endevour spalanie 3.8 (strona 1)

Opinie o samochodach Mitsubishi Endevour

3.8

Liczba ocen: 3

Średnia ocena: 9.33/10

Mitsubishi Endevour spalanie (l/100km)

benzyna / gaz
diesel
miasto
12.00/-.--
-.--
trasa
11.27/-.--
-.--
cykl mieszany
11.43/-.--
-.--

Oceny MITSUBISHI ENDEVOUR

Wojtek2009-06-12

Ogólna ocena:

9/10

Zankomite rodzinne auto na wypady na naty, dla ludzi aktywnych bardzo pakowne nadaje się również do pracy ma bardzo przestronny bagażnik. Wygodne w długich podróżach. Czujesz się w nim bardzo bezpiecznie.
Opinia o układzie napędowym:
silnik bardzo elestyczny skrzynia bez zarzutu, przyśpieszenie oczywiście jak to przy automacie ale można sobie zrekompensować tiptronikiem.
Opinia o komforcie:
nic dodać nic ująć, i wbrew opiniom o dużych autach na koleinach wcale nie buja. Silnik bardzo dobrze wyciszony
Opinia o nadwoziu:
to amerykańskie auto a wiadomo że tam jest dużo miejsca i jest wygodnie nawet w bagażniku.
Opinia o układzie jezdnym:
Znakomicie się prowadzi, parkowanie utrudnione ze względu na gabaryty ale jak człowiek się przyzwyczai to jest OK

Wojtek2010-10-25

Ogólna ocena:

10/10

znakomite auto, a duży silnik to jego zaleta a nie wada. Ludzie boją się dużych pojemności ale to nieuzasadniony strach. Starsze auta o mniejszych pojemnościach spalają tyle samo albo i więcej benzyny. A komfort jazdy i pakowność nie do przebicia. Skrzynia automatyczna to wielka zaleta w m...
Opinia o układzie napędowym:
Silnik bardzo eleastyczny, automatyczna skrzynia z tip-tronikiem pozwla nawet na sportową jazdę.
Opinia o komforcie:
komfort na najwyższym poziomie, silnika włąściwie nie słychać wewnątrz auta.
Opinia o nadwoziu:
bardzo wygodny i pakowny.
Opinia o układzie jezdnym:
Prowadzi się jak osobówkę i nie buja na zakrętach ani koleinach

Wojtek2010-02-25

Ogólna ocena:

9/10

Auto bardzo wygodne i bardzo dobrze sprawdzające się w mojej firmie

Średnie oceny MITSUBISHI ENDEVOUR

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak
100.00%
głosów 3
Raczej tak
0.00%
głosów 0
Trudno powiedzieć
0.00%
głosów 0
Raczej nie
0.00%
głosów 0
Nie
0.00%
głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
9.0/10
Układ kierowniczy
9.0/10
Hamulce
7.7/10
Parkowanie
7.3/10
Napęd
Elastyczność
9.7/10
Skrzynia biegów
9.3/10
Silnik
9.7/10
Przyspieszenie 0-100km
8.0/10
Przyspieszenie 60-120km
8.0/10
Przyspieszenie 80-120km
8.0/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
9.3/10
Resorowanie z obciążeniem
9.7/10
Fotele przednie
10.0/10
Fotele tylne
10.0/10
Jazda z kompletem pasażerów
10.0/10
Wyciszenie
9.7/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
10.0/10
Przestrzeń z tyłu
10.0/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
10.0/10
Bagażnik
10.0/10
Jakość materiałów i wykończenia
9.0/10
Możliwość aranżacji
9.7/10
Karoseria
9.7/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
7.0/10
Widoczność
Widoczność do przodu
9.3/10
Widocznośc do tyłu
8.7/10
Widoczność w lusterkach
9.0/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
9.7/10
Elektronika
9.7/10
Naprawy
Niezawodność
9.3/10
Koszty napraw
6.3/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Spalanie
2
Komfort jazdy
1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Wentylacja i ogrzewanie
2
Przydatne informacje

Osoby zainteresowane autem Mitsubishi Endevour brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Hyundai Santa Fe.

Mitsubishi Endevour

Mitsubishi Endevour

Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe

Zobacz również opinie:

Mitsubishi Endevour: terenowy

Mitsubishi Endevour: benzyna

Mitsubishi Endevour: 3.8

Mitsubishi Endevour: 2005, 2004