Mitsubishi Galant opinie, oceny użytkowników, Mitsubishi Galant spalanie 1999r. (strona 1)

Opinie o samochodach Mitsubishi Galant

1999r.

Liczba ocen: 6

Średnia ocena: 8.33/10

Mitsubishi Galant spalanie (l/100km)

benzyna / gaz
diesel
miasto
11.88/10.50
6.50
trasa
8.58/8.50
5.80
cykl mieszany
9.85/9.80
6.20

Oceny MITSUBISHI GALANT

Sebastian2008-08-14

Ogólna ocena:

9/10

Super Samochodzik Dla Rodzinki Bagaznik Wystarczajacy zeby zabrac sie w 4 osoby na miesieczny wypad.Wygoda sprawia ze niechce sie wysiadac.W Mojej ubogiej wersji dolozylbym przynajmniej tempomat reszta w sam raz
Opinia o układzie napędowym:
Silniczek Najmniejszy Jaki Montowali Jednak Daje Sobie Dzielnie Rade.Przyspiesznie nie to samo co w VR4 :)
Opinia o komforcie:
Fotel Kierowcy Mega Wygodny Po Przejechaniu 1600 km Jedyny Bol To Bol Piety - Brak Tepomatu
Opinia o nadwoziu:
5 Osob Niema Problemu I Nie Mam Na Mysli 2 doroslych i 3 dzieci normalnie 5 doroslych w 6 tez sie da :)
Opinia o układzie jezdnym:
Przy Niczym Nie Widac Jakikolwiek Klopotow Ale Napewno Mniejsze Autka Na Parkingach Sprawuja Sie Lepiej

2009-08-18

Ogólna ocena:

9/10

Wyśmienity komfort jazdy no i ten nie powtarzalny wygląd, za którym wciąż się wiele osób ogląda...
Opinia o układzie napędowym:
Te tylko 90KM jednak robią wrażenie.
Opinia o układzie jezdnym:
Auto świetnie trzyma się drogi, hamulce trochę za słabe jak na tą masę (wersja przed liftowa). Generalnie komfortowy samochód.

2010-07-15

Ogólna ocena:

7/10


Opinia o układzie napędowym:
Jak na razie silnik bez zarzutów Trzeba zwrócić uwagę na skrzynie biegów
Opinia o układzie jezdnym:
Dość dobry w miarę precyzyjny

2008-02-09

Ogólna ocena:

9/10


Opinia o układzie napędowym:
dość spore, ciężkie auto - 100 kW -??? mogłoby być więcej
Opinia o układzie jezdnym:
lekki tuning - nizej zawieszony - niestety nie na nasze warukni - czesto wymieniam wahacze proste z przodu :)

2010-02-21

Ogólna ocena:

8/10

problem z przepustnicą jeżeli leje sie ze paliwo poza tym super samochód bo z japoni

Średnie oceny MITSUBISHI GALANT

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak
50.00%
głosów 3
Raczej tak
50.00%
głosów 3
Trudno powiedzieć
0.00%
głosów 0
Raczej nie
0.00%
głosów 0
Nie
0.00%
głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
8.5/10
Układ kierowniczy
8.5/10
Hamulce
7.8/10
Parkowanie
6.2/10
Napęd
Elastyczność
8.0/10
Skrzynia biegów
6.7/10
Silnik
7.8/10
Przyspieszenie 0-100km
7.7/10
Przyspieszenie 60-120km
7.7/10
Przyspieszenie 80-120km
7.7/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
7.5/10
Resorowanie z obciążeniem
6.8/10
Fotele przednie
8.2/10
Fotele tylne
8.0/10
Jazda z kompletem pasażerów
7.2/10
Wyciszenie
6.7/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
8.7/10
Przestrzeń z tyłu
8.2/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
8.5/10
Bagażnik
8.5/10
Jakość materiałów i wykończenia
7.8/10
Możliwość aranżacji
7.0/10
Karoseria
7.8/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
7.8/10
Widoczność
Widoczność do przodu
8.8/10
Widocznośc do tyłu
7.2/10
Widoczność w lusterkach
8.3/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
6.8/10
Elektronika
6.3/10
Naprawy
Niezawodność
6.8/10
Koszty napraw
4.7/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Niezawodność
3
Komfort jazdy
2
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Napęd
2
Układ jezdny
2
Wentylacja i ogrzewanie
1
Przydatne informacje

Osoby zainteresowane autem Mitsubishi Galant brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Honda Accord.

Mitsubishi Galant

Mitsubishi Galant

Honda Accord

Honda Accord

Zobacz również opinie:

Mitsubishi Galant: hatchback, kombi, liftback, sedan (limuzyna)

Mitsubishi Galant: benzyna, olej napędowy, turbo diesel, benzyna+gaz

Mitsubishi Galant: 1.8, 2.0, 2.4, 2.5

Mitsubishi Galant: 2001, 2000, 1999, 1998, 1997, 1996, 1995, 1994, 1993, 1992, 1991, 1990, 1989, 1988