Mitsubishi Pajero opinie, oceny użytkowników, Mitsubishi Pajero spalanie 3.0 (strona 1)

Opinie o samochodach Mitsubishi Pajero

3.0

Liczba ocen: 5

Średnia ocena: 9.00/10

Mitsubishi Pajero spalanie (l/100km)

benzyna / gaz
diesel
miasto
15.00/15.38
-.--
trasa
10.00/11.38
-.--
cykl mieszany
13.00/12.95
-.--

Oceny MITSUBISHI PAJERO

2008-08-15

Ogólna ocena:

8/10

Bardzo dobry samochód na co dzień, można zjechać z asfaltu bez obaw że sobie nie poradzi (nie mam na myśli rajdów ekstremalnych tylko dojazd nad jezioro, żwirownie czy zimą do domu przez zaspy). Nadaje się znakomicie do pracy i na weekend z rodzinką. Bez obaw można ciągnąć lawetę czy...
Opinia o układzie napędowym:
Waga i powierzchnia pojazdu czynią że mimo ponad 180 koni nie jest to rakieta. Mimo wszystko układ napędowy oceniam bardzo pozytywnie. Skrzynia pracuje jak marzenie, przełącza płynnie i bez szarpania.
Opinia o komforcie:
Wysoki komfort podróżowania, dobra widoczność dla wszystkich pasażerów. Nawet ostatnie foteliki dodatkowe (6+7) są wygodne.
Opinia o układzie jezdnym:
Trzeba się przyzwyczaić - prowadzenie samochodu w koleinach i innych dziwactwach na naszych drogach zdecydowanie utrudnia prowadzenie miśka. Promień skrętu nie zwala z nóg.

2008-12-03

Ogólna ocena:

8/10

Napisze tak autko warte pieniędzy, mało awaryjne, chcesz poszaleć to musisz się liczyć z różnymi naprawami, nawet w czołgu.
Opinia o układzie napędowym:
Witam moje Pajero pali w mieście 30 litrów gazu, czy to mozliwe. Tak ogólnie jestem z niego zadowolony. Wytrzymałe autko tylko sprzęgiełka się posypały i wymieniłem na manuale.
Opinia o układzie jezdnym:
Pajero polecam każdemu kto chce poszaleć w terenie , idzie jak mały czołg.Na szsie prowadzi się delikatnie. Fajne autko

2008-02-10

Ogólna ocena:

10/10

naprawde polecam super prowadzenie na drogach asfaltowych ,jesli chodzi o teren to naprawde mozna sie zdziwic w jakich warunkach daje rade naprawde polecam autko z tym silnikiem bo diesel troszke zasłaby w w moim zamkłem licznik 200km/h
Opinia o układzie napędowym:
nie jedna osobówka odpadła na swiatłach
Opinia o układzie jezdnym:
naprawde mozna sie zaskoczyc oczywiscie pozytywnie

2010-02-21

Ogólna ocena:

9/10


Opinia o układzie jezdnym:
Duze i komfortowe auto

Średnie oceny MITSUBISHI PAJERO

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak
100.00%
głosów 5
Raczej tak
0.00%
głosów 0
Trudno powiedzieć
0.00%
głosów 0
Raczej nie
0.00%
głosów 0
Nie
0.00%
głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
8.2/10
Układ kierowniczy
8.4/10
Hamulce
8.2/10
Parkowanie
7.4/10
Napęd
Elastyczność
9.0/10
Skrzynia biegów
9.2/10
Silnik
9.4/10
Przyspieszenie 0-100km
8.8/10
Przyspieszenie 60-120km
8.8/10
Przyspieszenie 80-120km
8.8/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
8.8/10
Resorowanie z obciążeniem
9.2/10
Fotele przednie
9.2/10
Fotele tylne
8.6/10
Jazda z kompletem pasażerów
7.8/10
Wyciszenie
9.0/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
9.2/10
Przestrzeń z tyłu
8.2/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
8.6/10
Bagażnik
7.6/10
Jakość materiałów i wykończenia
8.4/10
Możliwość aranżacji
8.4/10
Karoseria
9.2/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
9.8/10
Widoczność
Widoczność do przodu
10.0/10
Widocznośc do tyłu
9.2/10
Widoczność w lusterkach
9.2/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
7.6/10
Elektronika
7.6/10
Naprawy
Niezawodność
7.0/10
Koszty napraw
5.0/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Niezawodność
1
Napęd
1
Komfort jazdy
1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Nic
2
Przydatne informacje

Osoby zainteresowane autem Mitsubishi Pajero brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Nissan Patrol.

Mitsubishi Pajero

Mitsubishi Pajero

Nissan Patrol

Nissan Patrol

Zobacz również opinie:

Mitsubishi Pajero: terenowy

Mitsubishi Pajero: benzyna, olej napędowy, turbo diesel, benzyna+gaz

Mitsubishi Pajero: 2.5, 2.8, 3.0, 3.2

Mitsubishi Pajero: 2010, 2009, 2006, 2004, 2003, 2002, 2001, 2000, 1998, 1997, 1996, 1993, 1992, 1991, 1990, 1988