Mitsubishi Sapporo opinie, oceny użytkowników, Mitsubishi Sapporo spalanie (strona 1)

Opinie o samochodach Mitsubishi Sapporo

Liczba ocen: 1

Średnia ocena:

10.00/10

Mitsubishi Sapporo spalanie (l/100km)

  benzyna / gaz diesel
miasto 7.00/-.-- -.--
trasa 7.00/-.-- -.--
cykl mieszany 7.00/-.-- -.--

Sapporo

OCENY MITSUBISHI SAPPORO


Ogólna ocena:  

10/10


samochud niezawodny same zalety
Opinia o układzie napędowym:
skrzynia raz sie rozsypala synchronizatory zostala 4 ale dojechalem 300km powyzej 100 to jest depa ale wtedy i spalic potrafi do 13l
Opinia o komforcie:
trzyma sie jak przyklejony mieki nie jest bo to cupe z przodu wygoda z tylu ciasniej ale pakowny 5 osub i pelny bagaznik jakbym jechal sam cicho ze nieslychac silnika apowyzej 140 km tylko gwizd bajka ale warzny olej iwymiana w terminie
Opinia o nadwoziu:
z przodu bajka ztylu na 2 osoby spoko ale 3 to juz ciasno wszystko pod rekom jak dlamnie to lepiej niz w nowych markach material dobrany w kazdym calu karoseria ideal tylko farbe trzeba zmieniac bo bleknie
Opinia o układzie jezdnym:
samochud stary ale jary ma 200 na osi ale to za malo na 3 pisk tylni naped pali 7na 100 niezawodny swietnie sie prowadzi az zal ze juz ich nie produkoja ma styl klase i dusze 2 gazniki gdyby dodali abs wspomaganie klime i pare innych detali bylby hitem roku poprostu bajka
» pełna opinia
 
1 z 1
 


ŚREDNIE OCENY MITSUBISHI SAPPORO

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak 100.00% głosów 1
Raczej tak 0.00% głosów 0
Trudno powiedzieć 0.00% głosów 0
Raczej nie 0.00% głosów 0
Nie 0.00% głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
10.0/10
Układ kierowniczy
10.0/10
Hamulce
10.0/10
Parkowanie
10.0/10
Napęd
Elastyczność
10.0/10
Skrzynia biegów
5.0/10
Silnik
8.0/10
Przyspieszenie 0-100km
10.0/10
Przyspieszenie 60-120km
9.0/10
Przyspieszenie 80-120km
10.0/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
10.0/10
Resorowanie z obciążeniem
7.0/10
Fotele przednie
8.0/10
Fotele tylne
7.0/10
Jazda z kompletem pasażerów
8.0/10
Wyciszenie
10.0/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
10.0/10
Przestrzeń z tyłu
3.0/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
10.0/10
Bagażnik
9.0/10
Jakość materiałów i wykończenia
10.0/10
Możliwość aranżacji
7.0/10
Karoseria
10.0/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
10.0/10
Widoczność
Widoczność do przodu
10.0/10
Widocznośc do tyłu
8.0/10
Widoczność w lusterkach
5.0/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
10.0/10
Elektronika
1.0/10
Naprawy
Niezawodność
10.0/10
Koszty napraw
10.0/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?

PRZYDATNE INFORMACJE

Osoby zainteresowane autem Mitsubishi Sapporo brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Mitsubishi Space Wagon.

  Mitsubishi

  Sapporo

  Mitsubishi

  Space Wagon

Najciekawsza opinia użytkownika o Mitsubishi Sapporo

Zdjęcie użytkownika

użytkownik: markos

liczba głosów: 26

Mitsubishi Sapporo amerykanska 2000 benzyna 128KM 1983r. coupe

Ocena ogólna
samochud niezawodny same zalety

Układ napędowy
skrzynia raz sie rozsypala synchronizatory zostala 4 ale dojechalem 300km powyzej 100 to jest depa ale wtedy i spalic potrafi do 13l

Widoczność
z przodu widac wszystko ztylu tez nienajgozej jesli nikt nie siedzi na srodku lusterka lapia dobrze choc nowsze mozna by zamatowac

Komfort
trzyma sie jak przyklejony mieki nie jest bo to cupe z przodu wygoda z tylu ciasniej ale pakowny 5 osub i pelny bagaznik jakbym jechal sam cicho ze nieslychac silnika apowyzej 140 km tylko gwizd bajka ale warzny olej iwymiana w terminie

Nadwozie
z przodu bajka ztylu na 2 osoby spoko ale 3 to juz ciasno wszystko pod rekom jak dlamnie to lepiej niz w nowych markach material dobrany w kazdym calu karoseria ideal tylko farbe trzeba zmieniac bo bleknie

Układ jezdny
samochud stary ale jary ma 200 na osi ale to za malo na 3 pisk tylni naped pali 7na 100 niezawodny swietnie sie prowadzi az zal ze juz ich nie produkoja ma styl klase i dusze 2 gazniki gdyby dodali abs wspomaganie klime i pare innych detali bylby hitem roku poprostu bajka

Naprawy
prucz rozrzadu klockow w sumie za 540zl i skrzyni za 300zl nic nie wymienialem i tak mysle ze zostanie

Wentylacja i ogrzewanie
ogrzewanie niezawodne 3km i ukrop gorzej latem ratuje sie oknem

Elektryka/elektronika
z elektrykom zero problemow az diw ze kiedys tak potrafili zrobic a teraz selektroniki brak ami wiecie

Pełna opinia o Mitsubishi Sapporo amerykanska 2000 benzyna 128KM 1983r. coupe »

Zobacz również opinie:

Mitsubishi Sapporo: coupe

Mitsubishi Sapporo: benzyna

Mitsubishi Sapporo: 2.0

Mitsubishi Sapporo: 1983