Mitsubishi Space Gear opinie, oceny użytkowników, Mitsubishi Space Gear spalanie (strona 1)

Opinie o samochodach Mitsubishi Space Gear

Liczba ocen: 3

Średnia ocena:

9.33/10

Mitsubishi Space Gear spalanie (l/100km)

  benzyna / gaz diesel
miasto 12.00/12.00 10.80
trasa 10.00/10.00 8.60
cykl mieszany 11.00/11.00 9.70

Space Gear

OCENY MITSUBISHI SPACE GEAR


Ogólna ocena:  

10/10


ogólnie jestem zadowolony
Opinia o układzie napędowym:
jak na autko o tych gabarytach to dobre przyspieszenie szczególnie powyżej 2tys.obr.gdy włącza się turbo bardzo rzadko zmieniam biegi na 5 można jechać 50km/h jak również 140km/h
Opinia o komforcie:
trochę niewygodne fotele i ciasnawo przy komplecie pasażerów ale zabiera na pokład 9 osób więc coś za coś.
Opinia o nadwoziu:
stałe siedzenie dla pasażerów z przodu nieergonomiczny gaz nieprzesuwany drugi rząd siedzeń to zdecydowane minusy reszta OK
Opinia o układzie jezdnym:
prowadzi się fajnie,trochę zbyt wrażliwy układ wspomagania kierowniczego trzeba się przyzwyczaić,super parkowanie jak na auto o tych gabarytach bardzo pomocne duże lusterka.
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

8/10


mało wydajna klimatyzacja jednostrefowa na tak duży samochód to niewypał.
Opinia o układzie jezdnym:
brak czujników parkowania przy kiepskiej widoczności za samochodem,zbyt czułe wspomaganie kierownicy chwila nieuwagi i wyrzuca z toru jazdy.
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

10/10



Opinia o nadwoziu:
ma 12 lat i bez korozji
Opinia o układzie jezdnym:
Jest bardzo funkjonalne
» pełna opinia
 
1 z 1
 


ŚREDNIE OCENY MITSUBISHI SPACE GEAR

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak 66.67% głosów 2
Raczej tak 33.33% głosów 1
Trudno powiedzieć 0.00% głosów 0
Raczej nie 0.00% głosów 0
Nie 0.00% głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
8.7/10
Układ kierowniczy
9.0/10
Hamulce
9.7/10
Parkowanie
9.7/10
Napęd
Elastyczność
10.0/10
Skrzynia biegów
9.3/10
Silnik
9.7/10
Przyspieszenie 0-100km
8.3/10
Przyspieszenie 60-120km
8.7/10
Przyspieszenie 80-120km
9.7/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
10.0/10
Resorowanie z obciążeniem
9.3/10
Fotele przednie
8.7/10
Fotele tylne
8.7/10
Jazda z kompletem pasażerów
8.7/10
Wyciszenie
9.3/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
10.0/10
Przestrzeń z tyłu
10.0/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
9.3/10
Bagażnik
7.3/10
Jakość materiałów i wykończenia
8.3/10
Możliwość aranżacji
9.0/10
Karoseria
8.7/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
8.0/10
Widoczność
Widoczność do przodu
9.7/10
Widocznośc do tyłu
6.7/10
Widoczność w lusterkach
10.0/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
5.7/10
Elektronika
5.7/10
Naprawy
Niezawodność
5.3/10
Koszty napraw
2.3/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Komfort jazdy 1
Napęd 1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Spalanie 1

PRZYDATNE INFORMACJE

Osoby zainteresowane autem Mitsubishi Space Gear brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Toyota Hiace.

  Mitsubishi

  Space Gear

  Toyota

  Hiace

Zobacz również opinie:

Mitsubishi Space Gear: bus, van

Mitsubishi Space Gear: olej napędowy, benzyna+gaz

Mitsubishi Space Gear: 2.4, 2.5

Mitsubishi Space Gear: 1996, 1995