Opinie o samochodach Mitsubishi Space Runner
Liczba ocen: 13
Mitsubishi Space Runner spalanie (l/100km)
| benzyna / gaz | diesel | |
wyciszenie to kiepska sprawa
mały skręt » pełna opinia
• Mitsubishi Space Runner city 1.8 110KM 1995r. 238 000km
Opinia o układzie napędowym:
Jest to japońskie auto także posiada bardzo dynamiczny silnik wysoko obrotowy, jedyną wadą jest dość duży poziom hałasu powyżej 100km/h. Przyspieszenie jest jak na tak mały silnik względem gabarytu auta OK. Skrzynia chodzi elegancko oprócz wstecznego z tym są czasami kłopoty.
Opinia o komforcie:
Zawieszenie jest dość twarde jak na nasze polskie drogi jednak za to bardziej wytrzymalsze, dzięki temu auto dobrze trzyma się drogi.
Opinia o nadwoziu:
Jeśli chodzi o karoserię to mnie się strasznie nie podoba tył tego auta. Z przodu wygląda fajnie. Wnętrze jest dość duże (to takie rodzinne autko na 4 osoby) Po złożeniu tylnych foteli lub po całkowitym ich wyjęciu mamy naprawdę sporo miejsca na przewożenie szafek, biurek lub na przy...
• Mitsubishi Space Runner 2.0 16v 115KM 2000r. 150 000km
Opinia o układzie napędowym:
stosunek wielkosci auta do osiagow uwazam za bardzo dobry
Opinia o komforcie:
tylne fotele zbyt niskie poza tym jest ok
Opinia o nadwoziu:
wyglad rzecz gustu ale swoje zadanie jako mini van spelnia wystarczajaco,jakosc wykonczenia i trwalosc bez zastrzezen w okresie eksploatacji zrobilem okolo 80 tys km nic nie trzeszczalo,piszczalo zadnych uszkodzen tapicerki
Opinia o układzie jezdnym:
dobra trakcja swietnie trzyma sie drogi,precyzyjny uklad kierowniczy » pełna opinia
ŚREDNIE OCENY MITSUBISHI SPACE RUNNER
Fotele przednie
8.7
Fotele tylne
7.5
Jazda z kompletem pasażerów
Wyciszenie
| Nic | 5 |
| Inne | 3 |
| Napęd | 1 |
PRZYDATNE INFORMACJE
Osoby zainteresowane autem Mitsubishi Space Runner brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Toyota Picnic.
Opinia użytkownika o Mitsubishi Space Runner
użytkownik:
liczba głosów: 1
Mitsubishi Space Runner city 1800 110KM 1995r. mini-van
Ocena ogólna
Auto godne polecenia, a więc polecam.
Układ napędowy
Widoczność
troszeczkę się pospieszyłem i opisałem to w poprzednim dziale. Z przodu widoczność rewelacja , tył zaś nie najlepiej. (moja żona jest zachwycona prowadzeniem tego auta:))
Komfort
Nadwozie
Po złożeniu tylnych foteli lub po całkowitym ich wyjęciu mamy naprawdę sporo miejsca na przewożenie szafek, biurek lub na przykład teściowej zwiniętej w dywanie:)
Układ jezdny
Autko prowadzi się bardzo dobrze dzięki wspomaganiu. Parkowanie zaznaczyłem na poziomie 5 bo tyłem jest troszkę ciężko parkować bo słaba widoczność jest z tyłu. Ogólnie auto bardzo dobrze się prowadzi, ponieważ siedzi się dość wysoko i przód jest krótki, także widoczność jest bardzo dobra. Bardzo wygodny jeśli chodzi o jazdę po mieście jak i również poza miastem.
Wentylacja i ogrzewanie
Mój model posiada ręczną klimatyzację której jak dotąd nie miałem możliwości użycia, ponieważ jest nieszczelny układ chłodniczy. Wiem jednak że w lato taką budę ochłodzić zwykłym wentylatorem jest naprawdę ciężko. Zimą zaś bardzo dobrze i szybko nagrzewa kabinę.
Elektryka/elektronika
Elektryczne lusterka podgrzewane razem z tylnią szybą, regulacja świateł elektryczne szyby i to by było na tyle (mogłyby być podgrzewane fotele ale w tym modelu nie ma)
Pełna opinia o Mitsubishi Space Runner city 1800 110KM 1995r. mini-van »
Mitsubishi Space Runner - ogłoszenia
Mitsubishi - forum użytkowników
Mitsubishi Space Runner - średnie ceny
Mitsubishi - tapety na pulpit
Mitsubishi - konfigurator felg
Mitsubishi - tanie opony
używane auto części
Mitsubishi - części nowe
nawigacja GPS w telefonie
Mitsubishi 3000, Mitsubishi Carisma, Mitsubishi Colt, Mitsubishi Cordia, Mitsubishi Diamante, Mitsubishi Eclipse, Mitsubishi Endevour, Mitsubishi Galant, Mitsubishi Grandis, Mitsubishi L200, Mitsubishi L300, Mitsubishi L400, Mitsubishi Lancer, Mitsubishi Mirage, Mitsubishi Outlander, Mitsubishi Pajero, Mitsubishi Pinin, Mitsubishi Sapporo, Mitsubishi Sigma, Mitsubishi Space Gear, Mitsubishi Space Runner, Mitsubishi Space Star, Mitsubishi Space Wagon