Opel Vectra opinie, oceny użytkowników, Opel Vectra spalanie roadster (strona 1)

Opinie o samochodach Opel Vectra

roadster

Liczba ocen: 1

Średnia ocena:

10.00/10

Opel Vectra spalanie (l/100km)

  benzyna / gaz diesel
miasto -.--/-.-- 6.50
trasa -.--/-.-- 5.70
cykl mieszany -.--/-.-- 6.00

Vectra

OCENY OPLA VECTRA


Ogólna ocena:  

10/10


Bardzo dobre auto za nie wielkie pieniadze, kupilbym nowsza wersje C ale w srodku kokpit mi sie nie podoba hehe, i niestety nie maja juz silnika isuzu.
Opinia o układzie napędowym:
Moglby byc bardziej dynamiczny ale jego niezawodnosc rekompensuje wszystko. Silnik nie do zajechania!
Opinia o nadwoziu:
Jak sie dba tak sie ma ;)
Opinia o układzie jezdnym:
Mialem to auto przez 7 lat i nigdy mnie nie zawiodlo! Bylem z niego bardzo zadowolony, a teraz kolejny jego wlasciciel na pewno cieszy sie jego posiadaniem.
» pełna opinia
 
1 z 1
 


ŚREDNIE OCENY OPEL VECTRA

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak 100.00% głosów 1
Raczej tak 0.00% głosów 0
Trudno powiedzieć 0.00% głosów 0
Raczej nie 0.00% głosów 0
Nie 0.00% głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
10.0/10
Układ kierowniczy
10.0/10
Hamulce
8.0/10
Parkowanie
10.0/10
Napęd
Elastyczność
8.0/10
Skrzynia biegów
8.0/10
Silnik
10.0/10
Przyspieszenie 0-100km
8.0/10
Przyspieszenie 60-120km
8.0/10
Przyspieszenie 80-120km
8.0/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
8.0/10
Resorowanie z obciążeniem
8.0/10
Fotele przednie
8.0/10
Fotele tylne
8.0/10
Jazda z kompletem pasażerów
8.0/10
Wyciszenie
8.0/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
9.0/10
Przestrzeń z tyłu
9.0/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
10.0/10
Bagażnik
10.0/10
Jakość materiałów i wykończenia
9.0/10
Możliwość aranżacji
9.0/10
Karoseria
9.0/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
10.0/10
Widoczność
Widoczność do przodu
10.0/10
Widocznośc do tyłu
10.0/10
Widoczność w lusterkach
9.0/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
9.0/10
Elektronika
9.0/10
Naprawy
Niezawodność
10.0/10
Koszty napraw
10.0/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?

PRZYDATNE INFORMACJE

Osoby zainteresowane autem Opel Vectra brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Ford Mondeo.

  Opel

  Vectra

  Ford

  Mondeo

Zobacz również opinie:

Opel Vectra: coupe, hatchback, kombi, liftback, roadster, sedan (limuzyna)

Opel Vectra: benzyna, olej napędowy, turbo diesel, benzyna+gaz

Opel Vectra: 1.4, 1.6, 1.7, 1.8, 1.9, 2.0, 2.2, 2.3, 2.5, 2.6, 2.8, 3.0, 3.2

Opel Vectra: 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002, 2001, 2000, 1999, 1998, 1997, 1996, 1995, 1994, 1993, 1992, 1991, 1990, 1989, 1987, 1986