Peugeot 307 CC opinie, oceny użytkowników, Peugeot 307 CC spalanie (strona 1)

Opinie o samochodach Peugeot 307 CC

Liczba ocen: 6

Średnia ocena:

8.83/10

Peugeot 307 CC spalanie (l/100km)

  benzyna / gaz diesel
miasto 10.70/13.30 -.--
trasa 7.38/7.80 -.--
cykl mieszany 8.48/10.50 -.--

307 CC

OCENY PEUGEOTA 307 CC


Ogólna ocena:  

10/10



Opinia o układzie napędowym:
Niby 180 KM,ale w ogóle tego nie czuć... Za ciężki (1600kg) i dziwnie zestopniowana skrzynia. Poza tym, bardzo "podkręcony" silnik - moc dopiero przy baaardzo wysokich obrotach... Ale b. cichy i bardzo kulturalny.
Opinia o komforcie:
Fotele z tyłu - to cabrio-coupe - więc nie ma co oceniać. Reszta bez zarzutu - bardzo komfortowy, wygodny, cichy i rzekł bym nawet luksusowy - moja wersja...
Opinia o nadwoziu:
Rewelacja. Bagażnik przy zamkniętym dachu większyniż w normalnym 307, przy otwartym dachu wchodzą dwie średnie torby podróżne...
Opinia o układzie jezdnym:
Rewelacyjnie prwzentujące się auto zarówno z dachem jak i bez. Wygodne, komfortowe,świetnie wyposarzone. Jedyny minus to jego masa - 1600kg ... Jestem zakochany w tym aucie - dla mnie bomba !!!
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

7/10


Auto solidne, ładne, z pazurem :) Technicznie lepsze od zwykłej 307.
Opinia o komforcie:
Bagażnik ze złożonym dachem jest całkiem ok. Należy pamiętać ze pakujemy się przy zamkniętym dachu, wtedy spokojnie 2 duże walizki wejdą oraz 1 podręczny bagaż.
Opinia o układzie jezdnym:
Prowadzi sie rewelacyjnie, hamulce - mam tarcze BREMBO nawiercane i naweglane , calosc dziala super.
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

10/10


Dla mnie bomba :D
Opinia o układzie napędowym:
Jak na tą masę samochodu jestem pozytywnie zaskoczony
Opinia o układzie jezdnym:
Słaba widoczność do tyły - zwłaszcza w zimie (brak wycieraczki tylniej)
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

10/10


Dla mnie bomba :D
Opinia o układzie napędowym:
Jak na tą masę samochodu jestem pozytywnie zaskoczony
Opinia o układzie jezdnym:
Słaba widoczność do tyły - zwłaszcza w zimie (brak wycieraczki tylniej)
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

8/10


 
1 2 z 2


ŚREDNIE OCENY PEUGEOT 307 CC

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak 83.33% głosów 5
Raczej tak 16.67% głosów 1
Trudno powiedzieć 0.00% głosów 0
Raczej nie 0.00% głosów 0
Nie 0.00% głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
9.7/10
Układ kierowniczy
9.7/10
Hamulce
9.5/10
Parkowanie
7.2/10
Napęd
Elastyczność
8.7/10
Skrzynia biegów
8.5/10
Silnik
9.2/10
Przyspieszenie 0-100km
8.7/10
Przyspieszenie 60-120km
9.2/10
Przyspieszenie 80-120km
8.8/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
9.5/10
Resorowanie z obciążeniem
9.5/10
Fotele przednie
10.0/10
Fotele tylne
3.0/10
Jazda z kompletem pasażerów
7.8/10
Wyciszenie
9.0/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
10.0/10
Przestrzeń z tyłu
3.0/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
8.8/10
Bagażnik
9.7/10
Jakość materiałów i wykończenia
9.5/10
Możliwość aranżacji
9.0/10
Karoseria
10.0/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
9.3/10
Widoczność
Widoczność do przodu
9.0/10
Widocznośc do tyłu
5.0/10
Widoczność w lusterkach
9.7/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
8.2/10
Elektronika
7.8/10
Naprawy
Niezawodność
7.7/10
Koszty napraw
6.3/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Komfort jazdy 2
Spalanie 1
Nadwozie 1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Spalanie 3
Widoczność 1

PRZYDATNE INFORMACJE

Osoby zainteresowane autem Peugeot 307 CC brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Renault Megane.

  Peugeot

  307 CC

  Renault

  Megane

Zobacz również opinie:

Peugeot 307 CC: cabrio, coupe cabrio

Peugeot 307 CC: benzyna, benzyna+gaz

Peugeot 307 CC: 2.0

Peugeot 307 CC: 2006, 2005, 2004