Pontiac Firebird opinie, oceny użytkowników, Pontiac Firebird spalanie (strona 1)

Opinie o samochodach Pontiac Firebird

Liczba ocen: 3

Średnia ocena: 8.00/10

Pontiac Firebird spalanie (l/100km)

benzyna / gaz
diesel
miasto
27.45/12.00
-.--
trasa
23.95/9.80
-.--
cykl mieszany
25.20/11.00
-.--

Oceny PONTIACA FIREBIRD

Julita2015-05-04

Ogólna ocena:

10/10

trzeba go kochać żeby dać 10
Opinia o układzie napędowym:
mam v6 wiec nooo jak by była v8 to był by czad :) ale fajnie brzmi..
Opinia o komforcie:
buja.. w środku w miarę z przodu jest bardzo wygodnie z tyłu to raczej no.. 2 osobowe autko ale od biedy da się wysiedzieć z tyłu
Opinia o nadwoziu:
po 24 latach plastiki są w super stanie fotele od nowości nie aż tak bardzo wyjechanie z rdzą to wiadomo po tylu latach..
Opinia o układzie jezdnym:
pięknie wygląda świeżo odrestaurowany od dziecka o nim marzyłam i mam... :) prowadzenie jest no.. ale urokliwe nie zamienię na żadne inne a sporo już ich miałam..

2009-07-28

Ogólna ocena:

8/10

mały bagażnik i mało miejsca na nogi dla pasażerów na tylnych siedzeniach
Opinia o układzie napędowym:
jaknarazie mi starczy ale 5litrów jest lepsze
Opinia o układzie jezdnym:
Autko jest barrrrrdzo fajne wiekszość pontiaków ma luzy na dążkach ale jak to sie naprawi jest idealnie bardzo dobrze trzyma się drogi no i dobre przyśpieszenie spalanie na trasie 8 po mieście 15

Średnie oceny PONTIAC FIREBIRD

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak
100.00%
głosów 3
Raczej tak
0.00%
głosów 0
Trudno powiedzieć
0.00%
głosów 0
Raczej nie
0.00%
głosów 0
Nie
0.00%
głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
8.3/10
Układ kierowniczy
6.7/10
Hamulce
6.7/10
Parkowanie
6.0/10
Napęd
Elastyczność
8.7/10
Skrzynia biegów
9.3/10
Silnik
9.7/10
Przyspieszenie 0-100km
7.0/10
Przyspieszenie 60-120km
7.3/10
Przyspieszenie 80-120km
7.3/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
7.3/10
Resorowanie z obciążeniem
6.3/10
Fotele przednie
9.7/10
Fotele tylne
5.0/10
Jazda z kompletem pasażerów
7.0/10
Wyciszenie
7.7/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
9.3/10
Przestrzeń z tyłu
4.3/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
7.7/10
Bagażnik
3.3/10
Jakość materiałów i wykończenia
8.0/10
Możliwość aranżacji
5.7/10
Karoseria
9.3/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
9.7/10
Widoczność
Widoczność do przodu
9.3/10
Widocznośc do tyłu
7.0/10
Widoczność w lusterkach
8.0/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
6.0/10
Elektronika
6.3/10
Naprawy
Niezawodność
6.3/10
Koszty napraw
3.0/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Komfort jazdy
2
Inne
1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Układ jezdny
1
Inne
1
Nic
1
Przydatne informacje

Osoby zainteresowane autem Pontiac Firebird brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Pontiac Trans Am.

Pontiac Firebird

Pontiac Firebird

Pontiac Trans Am

Pontiac Trans Am

Zobacz również opinie:

Pontiac Firebird: coupe

Pontiac Firebird: benzyna, benzyna+gaz

Pontiac Firebird: 3.1

Pontiac Firebird: 1992, 1991