Toyota Matrix opinie, oceny użytkowników, Toyota Matrix spalanie (strona 1)

Opinie o samochodach Toyota Matrix

Liczba ocen: 2

Średnia ocena:

9.50/10

Toyota Matrix spalanie (l/100km)

  benzyna / gaz diesel
miasto 8.20/11.50 -.--
trasa 6.50/8.50 -.--
cykl mieszany 7.20/9.70 -.--

Matrix

OCENY TOYOTY MATRIX


Ogólna ocena:  

10/10


Polecam serdecznie nie byłem przekonany ale jak już przyjachało to napewno nigdy nie odjedzie z innym właścicielem
Opinia o układzie napędowym:
Jak na tę pojemność rewelacja nie można porównywać z autami wyższej klasy i dużo droższymi bo to nic nie daje. Mały niedosyt w do 100.
Opinia o komforcie:
Cicho nie jest ale wlaśnie dlatego kupiłem to auto piekny dźwięk słyszalny na wysokich obrotach twarde zawieszenie ale ladnie wszystko wyłapuje. Sporo miejsca z przodu a tył to poprostu masa przestrzeni.
Opinia o nadwoziu:
Rewelacja jeżeli chodzi o miejsce jeszcze żadna osoba, która ze mna jechała a było ich wiele i wiekszość powyżej 180 cm wzrostu nie narzekała na przestrzeń wrecz przeciwnie. Minusem jest że wydaje się ze autko ma wielki bagażnik ale to zludzenie podloga bardzo wysoko umieszczona
Opinia o układzie jezdnym:
Słaba widoczność do tyłu pozatym auto rewelacja.
» pełna opinia
 
1 z 1
 


ŚREDNIE OCENY TOYOTA MATRIX

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak 100.00% głosów 2
Raczej tak 0.00% głosów 0
Trudno powiedzieć 0.00% głosów 0
Raczej nie 0.00% głosów 0
Nie 0.00% głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
10.0/10
Układ kierowniczy
10.0/10
Hamulce
9.5/10
Parkowanie
6.5/10
Napęd
Elastyczność
9.0/10
Skrzynia biegów
10.0/10
Silnik
10.0/10
Przyspieszenie 0-100km
8.0/10
Przyspieszenie 60-120km
8.5/10
Przyspieszenie 80-120km
9.5/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
10.0/10
Resorowanie z obciążeniem
10.0/10
Fotele przednie
10.0/10
Fotele tylne
10.0/10
Jazda z kompletem pasażerów
9.0/10
Wyciszenie
7.5/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
9.0/10
Przestrzeń z tyłu
9.0/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
10.0/10
Bagażnik
6.5/10
Jakość materiałów i wykończenia
9.0/10
Możliwość aranżacji
9.0/10
Karoseria
9.0/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
10.0/10
Widoczność
Widoczność do przodu
10.0/10
Widocznośc do tyłu
5.5/10
Widoczność w lusterkach
9.5/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
10.0/10
Elektronika
10.0/10
Naprawy
Niezawodność
10.0/10
Koszty napraw
8.5/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Spalanie 1
Komfort jazdy 1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Widoczność 1
Nic 1

PRZYDATNE INFORMACJE

Osoby zainteresowane autem Toyota Matrix brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Toyota Corolla Verso.

  Toyota

  Matrix

  Toyota

  Corolla Verso

Zobacz również opinie:

Toyota Matrix: hatchback, mini-van

Toyota Matrix: benzyna, benzyna+gaz

Toyota Matrix: 1.8

Toyota Matrix: 2008, 2003