Volkswagen Passat opinie, oceny użytkowników, Volkswagen Passat spalanie 1985r. (strona 1)

Opinie o samochodach Volkswagen Passat

1985r.

Liczba ocen: 2

Średnia ocena:

6.50/10

Volkswagen Passat spalanie (l/100km)

  benzyna / gaz diesel
miasto -.--/-.-- 5.75
trasa -.--/-.-- 4.95
cykl mieszany -.--/-.-- 5.35

Passat

OCENY VOLKSWAGENA PASSAT


Ogólna ocena:  

8/10



Opinia o układzie napędowym:
Silnik bez turbo ale oszczędny i bardzo niezawodny 5l\\100 km. napędu,dla spokojnych kierowców rarytas.
Opinia o komforcie:
1985 rocznk diesel kto lubi cichy klekot wtrysków i szum paska rozrządu to polecam
Opinia o nadwoziu:
Większość pojazdów produkowanych po 2000r nie dojeżdzi do 10 lat Passat z 1985r ma sylwetkę ponadczasową.
Opinia o układzie jezdnym:
bezawaryjne,trwałe,nieskomplikowane,w porównaniu z francuskimi twarde ale za to niezawodno i długotrwałe,małe przechyły trudności z wpadnięciem w poślizg kontrolowany-utrrymuje trajektorję bez ABS.
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

5/10


 
1 z 1
 


ŚREDNIE OCENY VOLKSWAGEN PASSAT

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak 50.00% głosów 1
Raczej tak 0.00% głosów 0
Trudno powiedzieć 50.00% głosów 1
Raczej nie 0.00% głosów 0
Nie 0.00% głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
8.0/10
Układ kierowniczy
8.0/10
Hamulce
7.5/10
Parkowanie
6.5/10
Napęd
Elastyczność
7.5/10
Skrzynia biegów
7.5/10
Silnik
8.5/10
Przyspieszenie 0-100km
6.5/10
Przyspieszenie 60-120km
6.5/10
Przyspieszenie 80-120km
7.0/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
5.0/10
Resorowanie z obciążeniem
5.0/10
Fotele przednie
5.0/10
Fotele tylne
4.5/10
Jazda z kompletem pasażerów
5.0/10
Wyciszenie
4.5/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
8.5/10
Przestrzeń z tyłu
8.0/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
8.0/10
Bagażnik
9.5/10
Jakość materiałów i wykończenia
4.5/10
Możliwość aranżacji
5.0/10
Karoseria
5.5/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
6.5/10
Widoczność
Widoczność do przodu
8.5/10
Widocznośc do tyłu
8.5/10
Widoczność w lusterkach
9.0/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
3.0/10
Elektronika
3.0/10
Naprawy
Niezawodność
4.0/10
Koszty napraw
3.5/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Spalanie 1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Awaryjność 1

PRZYDATNE INFORMACJE

Osoby zainteresowane autem Volkswagen Passat brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Ford Mondeo.

  Volkswagen

  Passat

  Ford

  Mondeo

Zobacz również opinie:

Volkswagen Passat: coupe, hatchback, kombi, sedan (limuzyna)

Volkswagen Passat: benzyna, olej napędowy, turbo diesel, benzyna+gaz

Volkswagen Passat: 1.4, 1.6, 1.8, 1.9, 2.0, 2.2, 2.3, 2.5, 2.7, 2.8, 4.0

Volkswagen Passat: 2014, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002, 2001, 2000, 1999, 1998, 1997, 1996, 1995, 1994, 1993, 1992, 1991, 1990, 1989, 1988, 1985, 1983, 1980