Volkswagen Passat opinie, oceny użytkowników, Volkswagen Passat spalanie coupe (strona 1)

Opinie o samochodach Volkswagen Passat

coupe

Liczba ocen: 2

Średnia ocena:

10.00/10

Volkswagen Passat spalanie (l/100km)

  benzyna / gaz diesel
miasto 8.90/-.-- 7.50
trasa 6.70/-.-- 6.00
cykl mieszany 7.80/-.-- 6.70

Passat

OCENY VOLKSWAGENA PASSAT


Ogólna ocena:  

10/10


Bardzo trudno znaleźć wady,może jedynie mała ilość miejsca nad głowami wysokich pasażerów na tylnych siedzeniach.
Opinia o układzie napędowym:
Znakomity,ekonomiczny,bardzo elastyczny i dynamiczny silnik,maksymalny moment obrotowy już od 1500 obr./min. Znakomicie współpracuje z 7-stopniową skrzynią DSG.
Opinia o komforcie:
Samochód łączy dość wysoki komfort podróżowania ze sportowym charakterem prowadzenia.
Opinia o nadwoziu:
Wnętrze zaprojektowane i wykonane bardzo dobrze. Karoseria bardzo sztywna,żadnych skrzypień i trzasków plastików,które są miękkie,przyjemne w dotyku i dobrze spasowane.Ergonomia obsługi znakomita.
Opinia o układzie jezdnym:
Niezbyt dobra widoczność do tyłu.
» pełna opinia
 
1 z 1
 


ŚREDNIE OCENY VOLKSWAGEN PASSAT

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak 100.00% głosów 2
Raczej tak 0.00% głosów 0
Trudno powiedzieć 0.00% głosów 0
Raczej nie 0.00% głosów 0
Nie 0.00% głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
10.0/10
Układ kierowniczy
9.0/10
Hamulce
10.0/10
Parkowanie
9.0/10
Napęd
Elastyczność
9.0/10
Skrzynia biegów
9.0/10
Silnik
10.0/10
Przyspieszenie 0-100km
10.0/10
Przyspieszenie 60-120km
10.0/10
Przyspieszenie 80-120km
10.0/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
9.0/10
Resorowanie z obciążeniem
9.0/10
Fotele przednie
10.0/10
Fotele tylne
9.0/10
Jazda z kompletem pasażerów
9.5/10
Wyciszenie
10.0/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
9.5/10
Przestrzeń z tyłu
8.5/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
10.0/10
Bagażnik
8.5/10
Jakość materiałów i wykończenia
9.0/10
Możliwość aranżacji
8.5/10
Karoseria
10.0/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
10.0/10
Widoczność
Widoczność do przodu
10.0/10
Widocznośc do tyłu
8.0/10
Widoczność w lusterkach
9.0/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
10.0/10
Elektronika
10.0/10
Naprawy
Niezawodność
9.5/10
Koszty napraw
6.0/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Nadwozie 1
Napęd 1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Nic 2

PRZYDATNE INFORMACJE

Osoby zainteresowane autem Volkswagen Passat brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Ford Mondeo.

  Volkswagen

  Passat

  Ford

  Mondeo

Zobacz również opinie:

Volkswagen Passat: coupe, hatchback, kombi, sedan (limuzyna)

Volkswagen Passat: benzyna, olej napędowy, turbo diesel, benzyna+gaz

Volkswagen Passat: 1.4, 1.6, 1.8, 1.9, 2.0, 2.2, 2.3, 2.5, 2.7, 2.8, 4.0

Volkswagen Passat: 2014, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002, 2001, 2000, 1999, 1998, 1997, 1996, 1995, 1994, 1993, 1992, 1991, 1990, 1989, 1988, 1985, 1983, 1980