Testy samochodówOpinie.auto.com.pl, to miejsce gdzie możesz zapoznać się z opiniami użytkowników o samochodach, których używają na codzień; sprawdzić raporty spalania, dowiedzieć się o najczęstszych usterkach.
Zobacz opinie, wybierz markę:
Najnowsze opinie![]() Hyundai Lantra 1994r. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak na ceny tych aut i roczniki produkcji to widzę same plusy, a że komuś auto z 94' dopiero zaczeło rdzewieć lub musiał wymienić jakieś gumy w zawieszeniu to ja uważam za mało istotne, tym bardziej ż... ![]() Citroen Xsara Picasso 2002r. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie samochód rewelacyjny no może poza małymi szczegółami.
Wady:
- dość głośno w kabinie, szczególnie przy prędkościach powyżej 110km/h,
- słaba jakość wykładzin wnętrza (mechacenie),
- wysoka... ![]() Mazda Premacy 2000r. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie - świetne auto rodzinne!! Oczywiście nie bez wad. Jeśli o nie dba to ono się odwdzięczy!... ![]() Skoda Felicia 1996r. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Polecam na biedną kieszeń.Trudno mi się z nim rozstać , więc bujam się nim.Kochane auto... ![]() Audi 100 1994r.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mimo wieku 1994r audi100 c4 spisuje się super nie stuka nie puka i niema wycieków... NajpopularniejszeOpel Astra![]()
Auto Opinie - oceniane samochody
Znajdziesz tu opinie na temat używanych samochodów wszystkich
popularnych w Polsce marek.
Opinie dodawane są przez byłych i obecnych właścicieli/użytkowników tych
samochodów.
Dzięki opiniom będziesz mógł przed zakupem auta dowiedzieć się
o jego awaryjności, rzeczywistym spalaniu, wadach i zaletach.
A po zakupie będziesz wiedział, na co zwracać szczególną uwagę
podczas codziennego użytkowania. |
Reklama