Mitsubishi Space Gear opinie, oceny użytkowników, Mitsubishi Space Gear spalanie 1995r. (strona 1)

Opinie o samochodach Mitsubishi Space Gear

1995r.

Liczba ocen: 2

Średnia ocena: 9.00/10

Mitsubishi Space Gear spalanie (l/100km)

benzyna / gaz
diesel
miasto
-.--/-.--
10.80
trasa
-.--/-.--
8.60
cykl mieszany
-.--/-.--
9.70

Oceny MITSUBISHI SPACE GEAR

2010-02-18

Ogólna ocena:

10/10

ogólnie jestem zadowolony
Opinia o układzie napędowym:
jak na autko o tych gabarytach to dobre przyspieszenie szczególnie powyżej 2tys.obr.gdy włącza się turbo bardzo rzadko zmieniam biegi na 5 można jechać 50km/h jak również 140km/h
Opinia o komforcie:
trochę niewygodne fotele i ciasnawo przy komplecie pasażerów ale zabiera na pokład 9 osób więc coś za coś.
Opinia o nadwoziu:
stałe siedzenie dla pasażerów z przodu nieergonomiczny gaz nieprzesuwany drugi rząd siedzeń to zdecydowane minusy reszta OK
Opinia o układzie jezdnym:
prowadzi się fajnie,trochę zbyt wrażliwy układ wspomagania kierowniczego trzeba się przyzwyczaić,super parkowanie jak na auto o tych gabarytach bardzo pomocne duże lusterka.

2008-08-15

Ogólna ocena:

8/10

mało wydajna klimatyzacja jednostrefowa na tak duży samochód to niewypał.
Opinia o układzie jezdnym:
brak czujników parkowania przy kiepskiej widoczności za samochodem,zbyt czułe wspomaganie kierownicy chwila nieuwagi i wyrzuca z toru jazdy.

Średnie oceny MITSUBISHI SPACE GEAR

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak
50.00%
głosów 1
Raczej tak
50.00%
głosów 1
Trudno powiedzieć
0.00%
głosów 0
Raczej nie
0.00%
głosów 0
Nie
0.00%
głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
8.0/10
Układ kierowniczy
8.5/10
Hamulce
9.5/10
Parkowanie
9.5/10
Napęd
Elastyczność
10.0/10
Skrzynia biegów
9.0/10
Silnik
10.0/10
Przyspieszenie 0-100km
9.0/10
Przyspieszenie 60-120km
9.0/10
Przyspieszenie 80-120km
10.0/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
10.0/10
Resorowanie z obciążeniem
9.5/10
Fotele przednie
8.0/10
Fotele tylne
8.5/10
Jazda z kompletem pasażerów
8.5/10
Wyciszenie
9.5/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
10.0/10
Przestrzeń z tyłu
10.0/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
9.0/10
Bagażnik
7.5/10
Jakość materiałów i wykończenia
7.5/10
Możliwość aranżacji
8.5/10
Karoseria
8.0/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
7.0/10
Widoczność
Widoczność do przodu
9.5/10
Widocznośc do tyłu
5.0/10
Widoczność w lusterkach
10.0/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
8.5/10
Elektronika
8.5/10
Naprawy
Niezawodność
8.0/10
Koszty napraw
3.5/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Napęd
1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Przydatne informacje

Osoby zainteresowane autem Mitsubishi Space Gear brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Toyota Hiace.

Mitsubishi Space Gear

Mitsubishi Space Gear

Toyota Hiace

Toyota Hiace

Zobacz również opinie:

Mitsubishi Space Gear: bus, van

Mitsubishi Space Gear: olej napędowy, benzyna+gaz

Mitsubishi Space Gear: 2.4, 2.5

Mitsubishi Space Gear: 1996, 1995