Volkswagen Multivan opinie, oceny użytkowników, Volkswagen Multivan spalanie (strona 1)

Opinie o samochodach Volkswagen Multivan

Liczba ocen: 6

Średnia ocena: 9.33/10

Volkswagen Multivan spalanie (l/100km)

benzyna / gaz
diesel
miasto
7.50/17.05
10.75
trasa
6.25/13.00
9.00
cykl mieszany
7.00/14.75
10.00

Oceny VOLKSWAGENA MULTIVAN

2011-02-14

Ogólna ocena:

9/10

Samochód dla kawalera na dyskoteki, rodziny z dziećmi, małej firmy. Polecam
Opinia o układzie napędowym:
Silnik idealny
Opinia o komforcie:
Bardzo wygodny przy zastosowaniu foteli kapitańskich, jednak średnio wyciszony
Opinia o nadwoziu:
Zaznaczam że mój egzemplarz ma już 17 lat (korniki)się wkradły ale dziur jeszcze nie ma na wierzchu,podwozie bez konserwacji w opłakanym stanie
Opinia o układzie jezdnym:
Wysoka pozycja kierowcy sprzyja parkowaniu ja również jazdy w trasie i mieście. Znakomita widoczność z przodu jak również po bokach

2009-12-07

Ogólna ocena:

9/10

ciężko znalezć miejsce do parkowania w zatłoczonym mieście no i trzeba mieć troszke wyższy garaż to wady
Opinia o układzie napędowym:
piąty bieg naprawiony
Opinia o układzie jezdnym:
super auto rodzinne pojemne bezpieczne a koszta zbliżone do małej osobówki polecam no i wytrzymałe

2010-07-13

Ogólna ocena:

10/10

Zajmuję się naprawą doposażaniem i przebudową tych aut od kilku lat.Mogę powiedzieć,że są to auta niemal bezawaryjne.

Średnie oceny VOLKSWAGEN MULTIVAN

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak
83.33%
głosów 5
Raczej tak
16.67%
głosów 1
Trudno powiedzieć
0.00%
głosów 0
Raczej nie
0.00%
głosów 0
Nie
0.00%
głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
8.7/10
Układ kierowniczy
8.8/10
Hamulce
8.8/10
Parkowanie
9.2/10
Napęd
Elastyczność
9.0/10
Skrzynia biegów
8.3/10
Silnik
9.7/10
Przyspieszenie 0-100km
8.8/10
Przyspieszenie 60-120km
8.8/10
Przyspieszenie 80-120km
8.8/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
8.5/10
Resorowanie z obciążeniem
9.2/10
Fotele przednie
9.7/10
Fotele tylne
9.3/10
Jazda z kompletem pasażerów
9.7/10
Wyciszenie
7.8/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
9.5/10
Przestrzeń z tyłu
9.8/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
9.7/10
Bagażnik
9.7/10
Jakość materiałów i wykończenia
8.5/10
Możliwość aranżacji
9.5/10
Karoseria
8.2/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
9.7/10
Widoczność
Widoczność do przodu
10.0/10
Widocznośc do tyłu
9.2/10
Widoczność w lusterkach
9.8/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
7.7/10
Elektronika
7.7/10
Naprawy
Niezawodność
7.8/10
Koszty napraw
5.7/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Komfort jazdy
2
Niezawodność
1
Wnętrze
1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Nic
2
Spalanie
1
Przydatne informacje

Osoby zainteresowane autem Volkswagen Multivan brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Volkswagen Caravelle.

Volkswagen Multivan

Volkswagen Multivan

Volkswagen Caravelle

Volkswagen Caravelle

Zobacz również opinie:

Volkswagen Multivan: bus, van

Volkswagen Multivan: olej napędowy, turbo diesel, benzyna+gaz

Volkswagen Multivan: 2.4, 2.5

Volkswagen Multivan: 2006, 2005, 2001, 1995, 1993, 1992