Volkswagen Passat opinie, oceny użytkowników, Volkswagen Passat spalanie 1980r. (strona 1)

Opinie o samochodach Volkswagen Passat

1980r.

Liczba ocen: 1

Średnia ocena:

8.00/10

Volkswagen Passat spalanie (l/100km)

  benzyna / gaz diesel
miasto 10.00/15.00 -.--
trasa 7.00/10.00 -.--
cykl mieszany 8.50/13.00 -.--

Passat

OCENY VOLKSWAGENA PASSAT


Ogólna ocena:  

8/10


Słabe klamki, możne po prostu zostać w ręku, zacinają się dość często, koszt nie duży, ale jest to irytujące.
Opinia o układzie napędowym:
Jak na tak stary samochód silnik nie do zdarcia, oczywiście przy zdrowym rozsądku i wymianie płynów na czas.
Opinia o nadwoziu:
Korozja na moim modelu nie pojawiła się do momentu stłuczki. Samochód ma 28 lat i prócz miejsca kolizji nie ma żadnych bąbli rdzy itp.
» pełna opinia
 
1 z 1
 


ŚREDNIE OCENY VOLKSWAGEN PASSAT

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak 100.00% głosów 1
Raczej tak 0.00% głosów 0
Trudno powiedzieć 0.00% głosów 0
Raczej nie 0.00% głosów 0
Nie 0.00% głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
8.0/10
Układ kierowniczy
8.0/10
Hamulce
8.0/10
Parkowanie
8.0/10
Napęd
Elastyczność
7.0/10
Skrzynia biegów
9.0/10
Silnik
10.0/10
Przyspieszenie 0-100km
6.0/10
Przyspieszenie 60-120km
8.0/10
Przyspieszenie 80-120km
9.0/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
8.0/10
Resorowanie z obciążeniem
7.0/10
Fotele przednie
8.0/10
Fotele tylne
8.0/10
Jazda z kompletem pasażerów
7.0/10
Wyciszenie
5.0/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
9.0/10
Przestrzeń z tyłu
8.0/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
8.0/10
Bagażnik
9.0/10
Jakość materiałów i wykończenia
7.0/10
Możliwość aranżacji
5.0/10
Karoseria
8.0/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
6.0/10
Widoczność
Widoczność do przodu
9.0/10
Widocznośc do tyłu
9.0/10
Widoczność w lusterkach
9.0/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
8.0/10
Elektronika
6.0/10
Naprawy
Niezawodność
8.0/10
Koszty napraw
9.0/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Niezawodność 1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?
Wentylacja i ogrzewanie 1

PRZYDATNE INFORMACJE

Osoby zainteresowane autem Volkswagen Passat brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Ford Mondeo.

  Volkswagen

  Passat

  Ford

  Mondeo

Zobacz również opinie:

Volkswagen Passat: coupe, hatchback, kombi, sedan (limuzyna)

Volkswagen Passat: benzyna, olej napędowy, turbo diesel, benzyna+gaz

Volkswagen Passat: 1.4, 1.6, 1.8, 1.9, 2.0, 2.2, 2.3, 2.5, 2.7, 2.8, 4.0

Volkswagen Passat: 2014, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002, 2001, 2000, 1999, 1998, 1997, 1996, 1995, 1994, 1993, 1992, 1991, 1990, 1989, 1988, 1985, 1983, 1980