Chrysler Intrepid opinie, oceny użytkowników, Chrysler Intrepid spalanie (strona 1)

Opinie o samochodach Chrysler Intrepid

Liczba ocen: 2

Średnia ocena:

9.50/10

Chrysler Intrepid spalanie (l/100km)

  benzyna / gaz diesel
miasto 12.20/-.-- -.--
trasa 7.85/-.-- -.--
cykl mieszany 9.70/-.-- -.--

Intrepid

OCENY CHRYSLERA INTREPID


Ogólna ocena:  

10/10


Caloksztalt jest poprostu extra. Nie przechwalam samochodu poniewa on tak jest i naprawde jest godny polecenia! Polecam kazdemu a nie bedzie zalowal.
Opinia o układzie napędowym:
Przyspieszenie ma super lepsze niz w Audi a 8 poniewaz mielismy ten samochod i nie ma porównania.Ale ocene zostawiam innym poniewa kazdy moze powiedziec roznie,ja mowie z wlasnego przekonania.
Opinia o komforcie:
Jazda z innymi jest tak dobra bo nie odczuwa sie czy jedzie jedna czy piec osob.
Opinia o nadwoziu:
Samochod jest bardzo wygodny i przestrzenny.Z przodu jak i z tyłu.Bagaznik jest tak duzy , ze samochod smart zmiesci sie w nim.
Opinia o układzie jezdnym:
Poasiadam to autko i jestem z niego bardzo zadowolona poniewaz jest duze i przestronne.Wygoda i komfofrt jazdy oceniam na 10.Polecam kazdemu taki samochod mimo tego ze jest to samochod amerykanski i nie prawda jest to , ze sa drogie czesci do niego,sa odpowiednie sklepy gdzi mozna zamowic czesc a na...
» pełna opinia


Ogólna ocena:  

9/10


 
1 z 1
 


ŚREDNIE OCENY CHRYSLER INTREPID

Czy z perspektywy czasu to był dobry zakup?
Tak 100.00% głosów 2
Raczej tak 0.00% głosów 0
Trudno powiedzieć 0.00% głosów 0
Raczej nie 0.00% głosów 0
Nie 0.00% głosów 0
Układ jezdny
Prowadzenie auta
9.5/10
Układ kierowniczy
9.5/10
Hamulce
10.0/10
Parkowanie
8.5/10
Napęd
Elastyczność
10.0/10
Skrzynia biegów
10.0/10
Silnik
10.0/10
Przyspieszenie 0-100km
9.5/10
Przyspieszenie 60-120km
9.5/10
Przyspieszenie 80-120km
9.5/10
Komfort jazdy
Resorowanie bez obciążenia
9.5/10
Resorowanie z obciążeniem
9.0/10
Fotele przednie
9.5/10
Fotele tylne
10.0/10
Jazda z kompletem pasażerów
9.5/10
Wyciszenie
10.0/10
Nadwozie i wnętrze
Przestrzeń z przodu
9.5/10
Przestrzeń z tyłu
10.0/10
Wygoda obsługi (ergonomia)
10.0/10
Bagażnik
10.0/10
Jakość materiałów i wykończenia
8.5/10
Możliwość aranżacji
5.5/10
Karoseria
9.5/10
Wentylacja i ogrzewanie
Wentylacja i ogrzewanie
10.0/10
Widoczność
Widoczność do przodu
10.0/10
Widocznośc do tyłu
9.5/10
Widoczność w lusterkach
9.5/10
Elektryka/Elektronika
Elektryka
0.0/10
Elektronika
0.0/10
Naprawy
Niezawodność
0.0/10
Koszty napraw
0.0/10
Co pozytywnie zaskoczyło oceniających?
Niezawodność 1
Co negatywnie zaskoczyło oceniających?

PRZYDATNE INFORMACJE

Osoby zainteresowane autem Chrysler Intrepid brały także pod uwagę zakup innego samochodu. Najczęściej był to samochód: Rover seria 600.

  Chrysler

  Intrepid

  Rover

  seria 600

Najciekawsza opinia użytkownika o Chryslerze Intrepid

Zdjęcie użytkownika

użytkownik: ANNA

liczba głosów: 35

Chrysler Intrepid limuzyna 2700 benzyna 205KM 2000r. sedan (limuzyna)

Ocena ogólna
Caloksztalt jest poprostu extra. Nie przechwalam samochodu poniewa on tak jest i naprawde jest godny polecenia! Polecam kazdemu a nie bedzie zalowal.

Układ napędowy
Przyspieszenie ma super lepsze niz w Audi a 8 poniewaz mielismy ten samochod i nie ma porównania.Ale ocene zostawiam innym poniewa kazdy moze powiedziec roznie,ja mowie z wlasnego przekonania.

Widoczność
Mimo duzej maski widocznosc super.

Komfort
Jazda z innymi jest tak dobra bo nie odczuwa sie czy jedzie jedna czy piec osob.

Nadwozie
Samochod jest bardzo wygodny i przestrzenny.Z przodu jak i z tyłu.Bagaznik jest tak duzy , ze samochod smart zmiesci sie w nim.

Układ jezdny
Poasiadam to autko i jestem z niego bardzo zadowolona poniewaz jest duze i przestronne.Wygoda i komfofrt jazdy oceniam na 10.Polecam kazdemu taki samochod mimo tego ze jest to samochod amerykanski i nie prawda jest to , ze sa drogie czesci do niego,sa odpowiednie sklepy gdzi mozna zamowic czesc a najczesciej sa one dostepne od reki lub w 24h. POLECAM KAZDEMU TAKI SAMOCHOD!!!!!!!!!!!!! Poniewaz w to auto wsiadasz i jedziesz i nie jest ono od razu na warsztacie. U mnie nic mi nie stuka i nie puka nic w nim nie wymienilam oprocz klockow hamulcowych. POLECAM poniewaz te samochody nie wymagaja wkladów finansowych. Ja jestem zadowolona w 100% i polecam kazdemu.

Wentylacja i ogrzewanie
Po chwili ten samochod bardzo szybko sie nagrzewa , ze w pewnym momencie musze zmniejszac ogrzewanie bo jest mi bardzo goraco.

Pełna opinia o Chrysler Intrepid limuzyna 2700 benzyna 205KM 2000r. sedan (limuzyna) »

Zobacz również opinie:

Chrysler Intrepid: sedan (limuzyna)

Chrysler Intrepid: benzyna

Chrysler Intrepid: 2.7

Chrysler Intrepid: 2000